search
De 10 allerbeste afleveringen uit tv-series volgens IMDb
Series / Nieuws

De 10 allerbeste afleveringen uit tv-series volgens IMDb

Dit zijn de beste serie-afleveringen volgens IMDb - heb jij ze allemaal al gezien?

Waar waren we toch zonder IMDb. De online databank houdt al jaren voor ons de scores bij van onze favoriete series.

Handig, want zo weten we precies welke serie we wel en welke we niet willen kijken. De scores gelden overigens niet alleen voor de serie, ook iedere aflevering krijgt een los cijfer.

Nu is alle informatie van IMDb gebundeld. Van Breaking Bad tot Game of Thrones, dit zijn de tien serie-afleveringen met de hoogste score aller tijden op IMDb.

10


Breaking Bad: Felina (Seizoen 5, Aflevering 16) - 9.9
Het is de laatste aflevering van de hele serie: Feilina. En wat een einde was het. Walter White (Bryan Cranston) bezoekt zijn oude vijanden en probeert de toekomst van zijn familie veilig te stellen. We weten allemaal hoe dat afloopt. De aflevering kreeg een 9.9 en is te zien op Netflix.



9


Hunter x Hunter: Zero × en × Rose (Seizoen 5, Aflevering 51) - 9.9
De geliefde anime-serie gebaseerd op de gelijknamige manga van Yoshihiro Togashi krijgt ook een 9.9 van IMDb. De serie volgt Gon Freecss, die op zoek gaat naar zijn vader Ging, waarvan ten onrechte werd gedacht dat hij dood is. Je bekijkt de serie hier op Prime.



8


Game of Thrones: "Battle of the Bastards (Seizoen 6, Aflevering 9) - 9.9
Het hoogtepunt van GoT waar Jon Snow (Kit Harington) en Ramsay Bolton (Iwan Rheon) recht tegenover elkaar staan in de strijd om Winterfell. Je bekijkt de serie hier op HBO.



7


Game of Thrones: De wind van de winter (Seizoen 6, Aflevering 10) - 9.9
In de laatste aflevering van het zesde seizoen van Game of Thrones wordt Jon tot koning van het noorden uitgeroepen. Een epische aflevering. Je bekijkt de serie hier op HBO.



6


Dhr. Robot: 407 Proxy Authentication Required (Seizoen 4, Aflevering 7) - 9.9
In deze zevende aflevering van het laatste seizoen van Mr. Robot houdt Vera (Elliot Villar) Krista (Gloria Reuben) gegijzeld in een poging Elliot (Rami Malek) te dwingen zich bij hem aan te sluiten. De serie kijk je hier op Prime Video.



5


Star Wars: The Clone Wars: The Phantom Apprentice (Seizoen 7, Aflevering 10) - 9.9
Het hele zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars is episch, maar The Phantom Apprentice is de aller beste. In deze aflevering leidt Ahsoka Republic-klonen op om Maul op Mandalore te confronteren. De aflevering kijk je hier op Disney+.



4


Star Wars: The Clone Wars: Overwinning en dood (Seizoen 7, Aflevering 12) - 9.9
De laatste aflevering van de serie, waarin Ahsoka en Rex hun humor en vaardigheden gebruiken om Order 66 te overleven, is volgens IMDb de perfecte manier om de serie af te sluiten. De aflevering kijk je hier op Disney+.



3


Attack on Titan: Perfect Game (Seizoen 3, Aflevering 16) - 9.9
In deze meest geliefde aflevering volgen we de ontdekkingsreizigers die geen opties en geen uitweg meer hebben. Het dwingt ze om eindelijk de titanen te bevechten. Je bekijkt de aflevering op Disney+.



2


Attack on Titan: Hero (Seizoen 3, Aflevering 17) - 9.9
De vervolgaflevering van Perfect Game is Hero, die net zo goed scoort. Hierin zien we Erwin's heldhaftige aanval. Het geeft Levi tijd om de Beast Titan te confronteren, terwijl Armin een eigen plan bedenkt. Je bekijkt de aflevering op Disney+.



1


Breaking Bad: Ozymandias (Seizoen 5, Aflevering 14) - 10.0
De enige tv-aflevering met de perfecte score, een 10, op IMDb behoort natuurlijk toe aan Breaking Bad. In de knaller van een aflevering rent Walt weg van een tragedie, wordt Jesse (Aaron Paul) gegijzeld en lopen de spanningen extreem op. Kijk hier de aflevering op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen