De eerste clip uit 'Star Trek: Picard' seizoen 3 is gedropt!

Twee uur geleden is de clip uit het nieuwste seizoen van 'Star Trek: Picard' online gezet!

Valeria Milić, 30-12-2022 17:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De liefhebbers kijken natuurlijk reikhalzend uit naar het langverwachte slotseizoen van Star Trek: Picard. Na twee trailers krijgen de fans nu dan een clip uit aflevering 1 te zien.
Picard ontvangt een versleutelde boodschap.

Een Kurlan naiskos

Hieronder kun je de clip in zijn geheel bekijken. De scène bevat een verwijzing naar Star Trek: TNG: op Picard's bureau staat de zogeheten Kurlan naiskos. Dit keramische beeldje kreeg Picard als geschenk van zijn vroegere mentor professor Galen in de aflevering The Chase.

Versleutelde oproep

Picard zit zit rustig thuis wanneer hij opeens een oproep hoort. Hij kijkt in de kledingkist waar een vertrouwd uniform in opgeborgen is. De oproep blijkt naar zijn Starfleet communicatie-badge te zijn verstuurd.

Hierop rijst natuurlijk de vraag van wie deze zou kunnen zijn, en waarom. Het vermoeden is dat de oproep te maken heeft met dr. Crusher, die aan het begin van het seizoen verdwenen blijkt.

Het verdere verloop kan bekeken worden vanaf 23 februari 2023, dan gaat Star Trek: Picard in première op Prime Video
Lees meer over: Star Trek, Picard, Patrick Stewart, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Marina Sirtis, Gates MacFadden, Jeri Ryan, Brent Spiner, Prime Video

Populair nieuws