search
Nieuw op Netflix: De geweldige komedieserie 'Machos Alfa'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De geweldige komedieserie 'Machos Alfa'

In de hoofdrol onder meer de populaire Spaanse actrice Marí­a Hervás...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoe zou een wereld eruit zien waarin mannen en vrouwen echt elkaars gelijke zijn? Dat is één van de vragen waar je een antwoord op zal krijgen in de verrassend meeslepende komedieserie Machos Alfa.

Machos Alfa vertelt ons het verhaal van vier mannen die plots hun levens drastisch zien veranderen. Daar waar ze in het verleden misschien nog als alfamannetjes door het leven konden gaan lijkt die tijd ondertussen helemaal (en definitief?) voorbij te zijn.

Gelijkheid


Machos Alfa laat op een verrassend aanstekelijke en komische manier zien hoe de wereld en vooral de invloed van de (Spaanse?) vrouw door de jaren heen is geëvolueerd. Het resultaat is een kijkwaardige reeks die menig aantal Netflix-abonnees ongetwijfeld zal weten te verbazen.

Verrassende cast


De cast en eigenlijk ook de crew die samen werd gesteld voor dit project doet alvast verbazen. Niet alleen is de hoofdrol weggelegd voor de Spaanse actrice Marí­a Hervás (bekend van onder meer La Valla), daarnaast zijn het broer en zus Alberto en Laura Caballero die verantwoordelijk zijn voor de productie van de reeks.

Ben jij ook benieuwd om kennis te maken met deze gloednieuwe komische serie van Spaanse bodem? Dat is vanaf vandaag mogelijk op streamingdienst Netflix. Had je graag een klein voorsmaakje? Dan kan de hieronder terug te vinden trailer daar zeker en vast voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen