search
Zo klinkt de megahit 'Shallow' in het Frans voor 'Emily in Paris'
Series / Nieuws

Zo klinkt de megahit 'Shallow' in het Frans voor 'Emily in Paris'

Ken je de megahit 'Shallow' van Lady GaGa nog? In 'Emily in Paris' krijgen we te horen hoe dat klinkt in het frans.

Denken we aan A Star is Born, dan denken we automatisch aan de enorme hit Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper. Maar de nieuwe versie, in nota bene het Frans, heeft alles in huis om óók een hit te worden.

In de vijfde aflevering van het derde seizoen Emily in Paris spelen Benoît en Mindy samen het nummer Shallow in het Frans.

Benoît en Mindy


In het nieuwe, derde seizoen van Emily in Paris heeft Mindy een vaste avond weten te pakken in een populaire jazzclub. Haar vriendje Benoît mag op één avond mee doen, maar dan gaat het mis tussen de twee.

Benoît is namelijk hartstikke onzeker nadat hij Nicolas heeft ontmoet, Mindy's extreem rijke - en knappe - klasgenoot van de middelbare school. Mindy blijft volhouden dat er niets tussen hen is, maar Benoît kan het niet aan.

Shallow


De relatieperikelen komen tot een uitbarsting wanneer ze samen op het podium staan in de beroemde jazzclub. Het nummer dat ze spelen? Shallow, maar dan in het Frans. Een nummer waarin de zangers zich afvragen of ze nog wel bij elkaar passen. Hoe toepasselijk wil je het hebben.

Hoe Shallow klinkt in het Frans? Je hoort het hieronder in de clip op Youtube.


Benieuwd naar Emily in Paris? Je bekijkt de serie hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen