search
Marvel tv-series: Hulk prequel en Punisher?
Series / Nieuws

Marvel tv-series: Hulk prequel en Punisher?

En er wordt gesproken over series rond Cloak and Dagger, Ms. Marvel, Blade, Ghost Rider, Punisher en zelfs Black Widow en Hawkeye.

Heroic Hollywood meldt dat Marvel Studios druk bezig is om het Marvel Cinematic Universe verder uit te breiden naar het kleine scherm. Dit jaar verwelkomen we de series Daredevil en A.K.A. Jessica Jones en volgend jaar is het de beurt aan Luke Cage. Vervolgens volgt nog een serie rond Iron Fist en de helden verenigen zich in The Defenders. Maar er lijkt meer in ontwikkeling.


Volgens Heroic Hollywood zijn er bij ABC series in ontwikkeling rond Cloak and Dagger, Ms. Marvel en Hulk. De serie rond Hulk zou een prequel moeten worden. Tevens werd bevestigd dat Elektra een rol heeft in het tweede seizoen van Daredevil.

Maar er is meer. Er zouden ook gesprekken worden gevoerd om personages als Blade, Ghost Rider en Punisher een serie te geven op Netflix. Tevens zou het gerucht dat Doctor Strange eerst opduikt in The Defenders kloppen en zou Netflix erg graag een film of mini-serie maken rond personages als Black Widow en Hawkeye.

Overigens stipt Heroic Hollywood aan dat de Marvel filmbaas Kevin Feige het tv-universum ziet als een 'noodzakelijk kwaad' dat Walt Disney eist. In een eerder interview liet Feige al weten dat hij Netflix' Daredevil nog niet had gezien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen