search
'Emily in Paris'-actrice Lily Collins reageert op vergelijking met 'Sex and the City'
Series / Nieuws

'Emily in Paris'-actrice Lily Collins reageert op vergelijking met 'Sex and the City'

'Emily in Paris'-actrice Lily Collins vindt het een hele eer dat haar show wordt vergeleken met 'Sex and the City'.

Wie Emily in Paris kijkt, kan het niet ontgaan zijn dat de serie wel heel veel overeenkomsten heeft met Sex and the City.

Een interviewer van het Amerikaanse entertainmentplatform E! vroeg aan hoofdrolspeelster Lily Collins of zij die vergelijking ook ziet.

Emily Cooper


De vergelijking tussen Emily Cooper (Lily Collins) en Carry Bradshaw (Sarah Jessica Parker) zijn namelijk snel gemaakt. Beiden wonen ze in een metropool - de één in Parijs, de ander in New York - en beiden houden ze ontzettend veel van mode. Ze dragen dan ook alle twee de meest opvallende creaties.

In antwoordt op de journalist van E! zei Collins dat ze de vergelijking als een 'ereteken' draagt.

New York en Parijs


"Dat is een compliment die ik altijd met veel liefde tot me zal nemen," zei Collins. "Ik hou gewoon van Carrie Bradshaw. Ik hou van Sarah Jessica. We zijn allebei erg van de modeshows en we vieren de steden waarin we filmen, Parijs en New York. Het zijn karakters op zichzelf, de mode en de stad."

De vergelijking is overigens niet alleen gebaseerd op wat iconische looks, liefde voor fashion en een wereldstad. Producer Darren Star heeft zowel Emily in Paris als Sex and the City gemaakt.

Benieuwd naar Emily in Paris? Je bekijkt de serie hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen