Het woelige leven van Yasmine Bleeth na 'Baywatch'

Hoe is het nu toch met Yasmine Bleeth die vroeger in 'Baywatch' speelde?

Bas de Kramer, 30-12-2022 18:57

Baywatch was één van de meest bekeken series in de jaren '90. In de serie speelden de nodige acteurs die tot op de dag van vandaag nog altijd teren op deze succesvolle serie. Naast David Hasselhoff en Pamela Anderson speelde ook Yasmine Bleeth in de serie.
Bleeth speelde van 1993 tot 1997 de rol van de sympathieke Caroline Holden in de serie. Er gingen destijds wel eens geruchten dat ze een flinke drugsgebruiker was en daardoor niet goed meer kon functioneren als actrice. Dit was ook de reden dat er een eind kwam aan haar rol in Baywatch.

Telefooncel

Gena Lee Nolin, een andere opvallende actrice uit Baywatch klaagde in 2017 in Cosmopolitan al over het gedoe rond Bleeth, maar zag toen nog geen daadwerkelijk probleem: 'Ik herinner me dat ze in de telefooncel zat waar we filmden en ze krabde aan haar neus en de Enquirer had drie foto's van haar. Op de omslag stond 'Yasmine Bleeth en drugs' of wat dan ook. En toen ik haar ontmoette, was daar niets van aan de hand."

Alien

In een interview met Glamour gaf Bleeth later zelf toe dat ze flink drugs gebruikte en dat ze nooit had verwacht dat ze in deze situatie zou komen en bekende ze dat het haar persoonlijke en werkleven beïnvloedde: "Mijn vrienden zeiden dat ik eruitzag als een alien, dat mijn ogen uit mijn kassen vielen"

Ergens eind 2000 werd ze in het ziekenhuis opgenomen nadat ze flauw viel op een fotosheet na overmatig drugsgebruik. Vervolgens werd ze gearresteerd wegens rijden onder invloed van cocaïne en reed ze zelfs ergens van de weg af. Ze werd in 2002 veroordeeld tot twee jaar proeftijd en een flinke taakstraf. Daarna schitterde ze nog wel in de film Baywatch in 2003.

Clean

Sindsdien probeert ze van drugs af te blijven. Ze is getrouwd met Paul Cerrito, met wie ze in 2002 trouwde na een ontmoeting in een afkickkliniek. Tegenwoordig is ze naar verluidt 'clean' en is ze ook weer aan het acteren.
Lees meer over: yasmine bleeth, baywatch, david hasselhof, pamela anderson

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix