Marvel pakt in 2023 flink uit op Disney+ met heel veel series

De Multiverse Saga heeft de MCU naar een heel ander niveau getild, maar de Mutliverse is nog maar net begonnen.

Adrienne Koolen, 31-12-2022 13:56

Elke Marvel fan weet hoe gecompliceerd de MCU in elkaar zit. Veel films hebben verbanden met elkaar en met de Multiverse is dit alleen nog maar gecompliceerder geworden. En dit zal de komende tijd niet makkelijker worden, aangezien er meer aan zit te komen voor de Multiverse.
De Marvel films zijn opgedeeld in verschillende fasen. Met de nieuwste special The Guardians of the Galaxy Holiday Special is fase 4 officieel geëindigd.

Dit betekent echter niet dat de Multiverse ook klaar is. De Multiverse is eigenlijk maar net begonnen. Wandavision luidde het begin in van de nieuwe Multiverse Saga en Avengers: Secret Wars zal fase 6 en dus de Multiverse saga afsluiten.

Nog maar het begin

De Multiverse saga is dus echt maar net begonnen en in een tweet hintte Marvel dat er nog veel meer gaat komen in 2023.

In de tweet staat: "De Multiverse saga is nog maar net begonnen" Let's go 2023!" We krijgen volgend jaar maar liefst vijf series met Secret Invasion, Loki (seizoen 2), Echo, Ironheart en Agatha: Coven of Chaos. Dit bevestigt de video helemaal aan het einde!

Bekijk hieronder de tweet.

Lees meer over: Marvel, Wandavision, The Guardians of the Galaxy Holiday Special, Multiverse, Avengers, Avengers Secret Wars, Secret Wars

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie