Deze series werden in 2021 het meest illegaal gedownload

Dit is de top 10 meest illegaal gedownloade series

Veel Marvel-series van Disney+ populair onder de mensen die illegaal downloaden.

Bram de Groot, 27 december 2021 12:46

Het blijkt dat de eerste Marvel-serie van Disney+ het meest illegaal is gedownload in 2021. WandaVision staat dit jaar bovenaan de lijst van Torrentfreak. Verleden jaar was dat nog The Mandalorian, ook van Disney+.
Overigens blijken ook de andere Marvel-series van Disney+ in trek via de illegale kanalen. Loki staat op plaats twee en snel daarna volgen The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye en de animatieserie What If…?.

De top 10 is samengesteld op basis van enkele afleveringen, aangezien series van Netflix vaak als een pakket worden aangeboden via de illegale diensten. Torrentfreak geeft aan dat de Netflix-series Casa de Papel en Squid Game de top tien zouden zijn binnengedrongen bij een aangepaste berekening.

Top 10 meest gedownloade series
Hieronder staat de lijst met meest gedownloade streamingseries in 2021. We zien dus veel Marvel-series van Disney+. Opvallend is dat Apple TV+ hoog scoort met Foundation. De enige serie van Prime Video is The Wheel of Time.

1. WandaVision (Disney+)
2. Loki (Disney+)
3. The Witcher (Netflix)
4. The Falcon and the Winter Soldier (Disney+)
5. Hawkeye (Disney+)
6. What If…? (Disney+)
7. Foundation (Apple TV+)
8. Rick and Morty (Netflix)
9. Arcane (Netflix)
10. The Wheel of Time (Prime Video)

De reden waarom de Marvel-series van Disney+ zo hoog staan heeft waarschijnlijk te maken dat veel mensen nog niet over Disney+ beschikken en voorlopig voorrang geven aan Netflix.Bron: torrentfreak

Lees meer over: Wandavision, Loki, The Witcher, The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws