search
Prime Video: Deze 6 series zie je nieuw in januari, met 'Hunters' seizoen 2
Series / Nieuws

Prime Video: Deze 6 series zie je nieuw in januari, met 'Hunters' seizoen 2

Ook de animatieserie The Legend of Vox Machina debuteert op Prime.

Prime Video zet deze maand weer een aantal nieuwe series online. Hieronder vind je meer informatie over die series en afleveringen.

The Rig (seizoen 1)



Verschijnt op: 6 januari
Genre: Thriller

Synopsis
The Rig toont de bemanning van het booreiland Kinloch Bravo, gestationeerd voor de Schotse kust in de gevaarlijke wateren van de Noordzee. Wanneer ze opgehaald moeten worden en terugkeren naar het vasteland komt er een mysterieuze en allesomvattende mist opzetten. Het booreiland wordt getroffen door zware bevingen, en ze raken afgesneden van alle communicatie met de buitenwereld.



Hunters (seizoen 2)



Verschijnt op: 13 januari
Genre: Drama

Synopsis
Nadat een ongeluk hun activiteiten in Europa doet ontsporen, moeten The Hunters de handen ineenslaan om de meest beruchte Nazi uit de geschiedenis, Adolf Hitler, op te sporen die zich in Zuid-Amerika schuilhoudt. Ondertussen onthult een blik in het verleden dat Meyer Offerman (Al Pacino) een gevaarlijke dreiging tegenkomt die zijn geheim kan ontrafelen en zijn ware identiteit kan onthullen, met explosieve gevolgen voor The Hunters.



Three Pines (seizoen 1)



Verschijnt op: 7 januari
Genre: Mysterie

Synopsis
Three Pines is een verfilming van Louise Penny's New York Times bestseller Chief Inspector Gamache. Three Pines volgt hoofdinspecteur Armand Gamache (Alfred Molina) terwijl hij zaken onderzoekt die zich afspelen onder de idyllische oppervlakte van het Quebecse dorpje Three Pines,. Hier ontdekt hij lang begraven geheimen en moet hij een paar van zijn eigen spoken onder ogen zien te komen.



Overige series nieuw op Prime Video



Hieronder de overige series die volgende maand op Prime verschijnen.

9 januari: The Legend of Vox Machina (seizoen 1) - Animatie - Nadat Vox Machina het rijk heeft gered van het kwaad en de vernietiging door toedoen van het meest angstaanjagende machtspaar in Exandria, moet zij de wereld opnieuw redden, ditmaal van een sinistere groep draken die bekend staat als het Chroma Conclave.

9 januari: Tough as Nails (seizoen 1) - Spelshow - Zes mannen en vier vrouwen die in het dagelijks leven hun mouwen opstropen en alles behalve bang zijn om lange werkdagen te maken of hun handen vuil te maken: dat zijn de hoofdrolspelers in de nieuwe, unieke realitycompetitieserie Tough as Nails.

In januari: LOL: Last One Laughing (seizoen 1) - Spelshow - een komedieserie die gepresenteerd wordt door de Vlaamse comedians Philippe Geubels en Jeroom Snelders. In de serie daagt Geubels 10 bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken.

Alle bovenstaande series zie je in januari op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen