Marvel's 'Loki' wordt in 2e seizoen nog bruter en enorm surrealistisch

Ravonna weet alvast te vertellen dat het tweede seizoen er nog een schepje bovenop doet.

Glenn Walsh, 01-01-2023 09:13

Het tweede seizoen van Loki is momenteel in productie en ster uit de serie Gugu Mbatha-Raw deelt alvast wat inside informatie over de serie. In een interview weet ze te vertellen dat het tweede seizoen enorm surrealistisch zal zijn en nog bruter dan voorheen.
In de serie speelt Mbatha-Raw de rol van Ravonna Renslayer. Na het spannende einde van het eerste seizoen vragen fans zich af wanneer ze zowel haar als Tom Hiddleston weer kunnen terug zien in een nieuw seizoen. Het tweede seizoen staat gepland om in de zomer van 2023 uit te komen en volgens de actrice is het het wachten waard.

Groter en beter dan de eerste afleveringen

Mbatha-Raw vertelt ook dat de fans echt verwend zullen worden. De makers pakken in het tweede seizoen echt uit en nemen de kijker mee op een onvergetelijke reis. Er werd haar door de grote baas van Marvel Kevin Feige wel op het hart gedrukt om niet te veel details weg te geven omdat ze willen dat de kijkers verrast gaan worden.

Haar rol in de serie is er een van een zeer complexe schurk. Ze heeft haar eigen normen en waarden en gelooft oprecht dat wat zij doet goed is. Ze denkt totaal niet dat wat ze doet kwaadaardig is en dat haar missie in het teken is van het algemeen belang.

Kijk alle afleveringen van Loki op Disney+

Lees meer over: Loki, Gugu Mbatha Raw, Tom Hiddleston, Disney

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix