'Loki'-ster verklapt dikke spoiler voor seizoen 2 van de Marvel-serie

'Loki'-ster verklapt dikke spoiler voor seizoen 2

Ondanks dat het tweede seizoen nog niet uit is kan lijkt deze actrice geen geheim te kunnen houden.

Fleur van Laar, 8 december 2022 16:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Loki was een van de grootste projecten van het Marvel Cinematic Universe en opende enkele grote deuren voor The Multiverse Saga. Het tweede seizoen van de serie is in volle gang en heeft onlangs een belangrijke Game of Thrones-ster gecast in een rol die vermoedelijk de hoofdantagonist zal zijn.
Tijdens de finale van Loki seizoen 1 wordt onthuld dat alle TVA-agenten eigenlijk varianten zijn die zijn gehersenspoeld om te geloven dat ze dat niet zijn, en wanneer dat feit wordt onthuld aan Ravenna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) ontsnapt ze en gaat ze er alleen op uit.

In een nieuw interview vertelt Mbatha-Raw over de rol van haar personage in het tweede seizoen met een enorme spoiler. "In Loki is Ravonna een krachtige aanwezigheid," vertelde Mbatha-Raw aan ET Online over het tweede seizoen "zelf gaat Renslayer uit de TVA, waar ik echt enthousiast over ben."

Een nieuw team
Marvel Studios is al begonnen met de productie van Loki Seizoen 2 en we weten al dat het een totaal ander team zal hebben. De serie zal regisseur Kate Herron vervangen door Moon Knight regisseurs Aaron Moorhead en Justin Benson.

Herron heeft eerder geen commentaar gegeven op het verlaten van de serie, maar nu lijkt het erop dat de regisseur klaar is om te bespreken waarom ze niet verder is gegaan met Loki. In een eerder interview onthulde de regisseur precies waarom ze besloot niet aan boord te blijven van seizoen twee van het project.

"Ik zat in totaal drie jaar in de show. Ik had het gevoel dat ik er alles in had gestopt," vertelde Herron aan Variety. "Het is bijna als een kampvuurverhaal waarin elke filmmaker zijn eigen kijk en perspectief meebrengt. Ik had het gevoel dat ik er zoveel aan had gegeven. Ik had zoiets van: 'Weet je wat, ik heb het gevoel dat dit mijn inspanning was voor Loki.'

Loki is te streamen op Disney+
Bron: Comicbook

Lees meer over: Loki, Marvel, Disney, Kate Herron

Populair nieuws