Wat betekent de 'Blood and Cheese'-verhaallijn voor 'House of the Dragon' seizoen 2?

Met het tweede seizoen in de maak vragen fans af hoe het zit met twee bekende personages.

Glenn Walsh, 01-01-2023 08:38

De eerste spin-off van Game of Thrones zit er op en men kan gerust stellen dat HBO met House of the Dragon een hit heeft. In het tweede seizoen zullen kijkers meer te weten komen over de personages Blood en Cheese die ook in de boeken voorkomen.
House of the Dragon is grotendeels gebaseerd op het boek Fire & Blood van schrijver George R.R. Martin. Het is enigszins opmerkelijk te noemen dat er gevraagd wordt naar bloed en kaas in de verhalen maar het zijn dus bijnamen voor twee personages die op wraak belust zijn tegen de tirannie van de gevestigde orde, onder leiding van Queen Alicent.

Kijkers zullen niet teleurgesteld zijn

Schrijver van de serie Sara Hess werd gevraagd of de twee personages hun opwachting in seizoen twee zullen maken. Het enige wat ze hierop zei was: "Ik denk niet dat je teleurgesteld zal zijn". Verder ging ze er niet op in maar fans kunnen er van uit gaan dat het prangende moment uit het boek behandeld zal worden.

Liefhebbers van alles wat met Game of Thrones te maken heeft zullen waarschijnlijk alleen nog maar kunnen uitkijken naar het tweede seizoen van House of the Dragon. Er lopen al een tijd meerdere projecten, zoals een spin-off met Jon Snow in de hoofdrol, alleen staat er nog niks concreet op de planning.

Voorlopig nog genieten van het eerste seizoen House of the Dragon dus. Kijk alle afleveringen op HBO Max.


Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, Blood and Cheese, George RR Martin, HBO, HBO Max, Sara Hess

Populair nieuws