Nieuwe beelden 'Yellowstone' bevestigen release seizoen 5

Nieuwe teaser 'Yellowstone' bevestigd seizoen 5

Het vijfde seizoen van de westernserie wordt ook nog eens de grootste ooit.

Glenn Walsh, 2 januari 2023 07:13

Het nieuwe jaar is aangebroken en Yellowstone trapte het af met de midseizoen finale van seizoen vijf. Na de release van alweer de achtste aflevering van het vijfde seizoen kwam Paramount Network met een spannende teaser voor de rest het seizoen.
Het was voor fans prettig om te zien dat er weer een aflevering van Yellowstone uitgebracht was nadat de serie een week niet te zien was tijdens de kerstvakantie. Maar nu het midden van het seizoen erop zit vragen fans zich af wanneer ze weer hun favoriete serie kunnen terugverwachten.

Meer afleveringen dan voorheen

Paramount Network bracht al snel een teaser uit wanneer de fans het vervolg van seizoen vijf kunnen verwachten. Het wordt helaas nog even wachten. In nieuwe beelden is te zien dat het verhaal weer doorgaat vanaf de zomer van 2023. Volgens ster van de serie Piper Perabo (Coyote Ugly, Covert Affairs) is de productie van het vervolg niet eens begonnen.

In een interview vertelt ze: "Ik weet wel dat er een hele hoop aan gaat komen. Er gaat veel gebeuren. Ik kan niet wachten om terug te keren, puur om te weten wat er nog meer te wachten staat." Het vijfde seizoen zal het langste seizoen uit de serie ooit worden met maar liefst 14 afleveringen.

Kijk hieronder naar de nieuwe teaser. Alle afleveringen van Yellowstone kijk je op SkyShowtime.

Lees meer over: Yellowstone, Piper Perabo, Paramount, Paramount Network, SkyShowtime

Populair nieuws