Meghan Markle is na serie nu ook bezig met boek? Buckingham Palace vreest voor wat gaat komen

Meghan Markle schijnt bezig te zijn met het schrijven van haar memoires. Buckingham Palace is gewaarschuwd!

Bas de Kramer, 03-01-2023 13:42

De serie Harry & Meghan werd erg goed bekeken en leidt natuurlijk tot verdere onvrede over de opstelling van het paar in Buckingham Palace. In de komende dagen zal ook nog het boek 'Spare' verschijnen, waarin prins Harry vertelt over zijn leven en zal de rest van de Koninklijke familie zich weer even schrap moeten zetten voor eventuele onthullingen.

Memoires Meghan

Meghan Markle, de vrouw van Harry, zou ook bezig zijn met een boek. Volgens de Britse Daily Mail zal ze hierin geen middel onbeproefd laten om haar leven als royal en de treurige kanten daarvan te delen met het volk. Het boek zou onderdeel zijn van een deal die Meghan en Harry tekenden met uitgeverij Penguin Random House.

Spare

Voor 'Spare' wordt onofficieel gemeld dat Harry 20 miljoen dollar zou kunnen ontvangen. ER is nog geen informatie gedeeld over hoeveel Markle zou kunnen verdienen voor haar autobiografie. Eerder bracht ze via dezelfde uitgeverij wel al het kinderboek The Bench uit.

Bron Hollywood

Volgens de geruchtenmolen vanuit Hollywood zou het een verrassing zijn als Meghan geen boek zou publiceren met haar memoires. "Ik zou het verrassend vinden als Meghan haar eigen verhaal niet zou publiceren, om eerlijk te zijn. Als ze politieke ambities koestert, zou dat nog logischer zijn", voegde de bron eraan toe.

Extra olie op vuur

Na de Netflix-serie Harry & Meghan volgt dus 'Spare' dat ongetwijfeld olie op het vuur zal gooien en als klap op de vuurpijl volgt dan ook nog een boek van Meghan, die de controverse binnen de Koninklijke Britse familie alleen maar weer verder zal vergroten.Oordeel zelf over de teksten van Meghan over het Britse Koningshuis en kijk de serie op Netflix.

Lees meer over: meghan markle, harry and meghan, netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam