search
Eerste beelden uit langverwachte 'Grease'-serie eindelijk te zien
Series / Nieuws

Eerste beelden uit langverwachte 'Grease'-serie eindelijk te zien

Na de film in 1978, volgt er nu een serie van het grote succes 'Grease'.

Het is alweer 45 jaar geleden dat de film Grease uitkwam. De film maakte John Travolta en Olivia Newton-John in 1978 in één klap ontzettend beroemd. In de film waren ook de Pink Ladies te zien, een groep vrouwen onder leiding van Rizzo, wiens verhaal nu verteld gaat worden in een serie.

De serie zal 'Grease: Rise of the Pink Ladies gaan heten en komt in de loop van dit jaar beschikbaar voor streaming. Helaas voor de Nederlandse kijkers zal dit op Paramount+ zijn, dus het is nog even de vraag of en hoe wij de serie in Nederland kunnen gaan bekijken.

Prequel


De serie zal een prequel zijn waarin het ontstaan van de Pink Ladies uit de doeken wordt gedaan. De groep bestaat uit Rizzo, Frenchy, Marty en Jan en werd ongeveer vier jaar voordat Sandy op Rydell High kwam te zitten, gevormd. De serie speelt zich dus af in de vier jaren voor het verhaal uit de film.

Cast


De cast van de prequel-serie bestaat uit: Marisa Davila, Cheyenne Isabel Wells, Ari Notartomaso, Tricia Fukuhara, Shanel Bailey, Madison Thompson, Johnathan Nieves, Jason Schmidt, Maxwell Whittington-Cooper en Jackie Hofman.

Kijk hier alvast wat eerste beeldmateriaal:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen