search
Deze echte stripbar ging te ver voor 'White Lotus' seizoen 2
Series / Nieuws

Deze echte stripbar ging te ver voor 'White Lotus' seizoen 2

Het bezoeken van de volgende locatie ging net iets te ver voor de makers van The White Lotus.

Bij HBO zijn ze in de regel niet bang om volwassen content vol in beeld te tonen. Bij The White Lotus ook niet perse, hoewel een bepaalde bijzondere locatie het nieuwste seizoen niet wist te halen...

Voor The White Lotus seizoen 2 reisde de productie van deze HBO Max-serie af naar de luxueuze uithoeken van Sicilië in Italië, waar een groep extreem rijke mensen zich moeten vertoeven. Ze vermaken zich prima, maar er is één locatie waar ze toch maar van weg bleven.

The White Lotus seizoen 2


CNN zette onlangs een unieke locatie uit The White Lotus seizoen 2 in het zonnetje, door ons te voorzien van interessante feitjes over het echte hotel te geven dat we in de serie zien.

San Demenico Palace, zoals het hotel heet, valt onder de leiding van Lorenzo Maraviglia. Hij onthulde dat hoewel de productie van The White Lotus stond te springen om zich te verdiepen in de geschiedenis van de locatie, ze en bepaalde stripbar wisten te vermijden in de serie.

Genaamd Bar Turrisi, is dit namelijk een plek waar het oog genoeg merkwaardige zaken waar zou nemen.

"Regisseur Mike White was buitengewoon ontvankelijk voor deze lokale dingen, we maakten er grapjes over en hij nam veel van onze suggesties op in het seizoen, zoals Italiaanse liedjes, waarmee hij zijn benadering aan de realiteit aanpaste."

Ook Giorgia Ponturo, die voor het hotel werkt, droeg haar steentje bij:

"[Bar Turrisi] dateert uit 1947, het was vroeger een bordeel en homohotspot. Toen besloot de eigenaar het fallusmotief over te nemen, een oud Grieks symbool van seksuele potentie en vruchtbaarheid, om de mannelijkheid van Sicilianen opnieuw te bevestigen mannen. Het brengt ook geluk."

The White Lotus is nu te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen