search
Goed nieuws voor ijzersterke Netflix-serie 'Inside Man' met David Tennant
Series / Nieuws

Goed nieuws voor ijzersterke Netflix-serie 'Inside Man' met David Tennant

De gesprekken met de studio duiden op een tweede seizoen volgens de regisseur.

De succesvolle BBC-serie Inside Man, voor Nederlanders beschikbaar via Netflix, krijgt een hoopvolle update. Bedenker Steven Moffat heeft namelijk toegezegd dat tijdens de gesprekken met de BBC de lichten op groen staan voor het maken van een tweede seizoen!

In Inside Man geeft een voormalige professor criminologie in de dodencel advies aan een misdaadjournaliste en een Engelse dominee (gespeeld door David Tennant). In de looptijd van vier afleveringen moet deze curieuze samenwerking één ding voorkomen: dat een vermist persoon voor eeuwig dat zal blijven.

Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger en liet zo de weg vrij voor een tweede seizoen. Nu het eerste seizoen goed ontvangen is, ging maker Moffat weer om de tafel met de BBC over een vervolgseizoen. En naar eigen zeggen zijn die gesprekken bijzonder gunstig verlopen.

De regisseur over een tweede seizoen van Inside Man


Moffat kan men al kennen van zijn tevens goed ontvangen werk voor Sherlock en Doctor Who. Tegen Deadline vertelde hij over de plannen voor het tweede seizoen van Inside Man: "We zijn juist gestart met praten over ['Inside Man' seizoen 2]. We hebben gekeken naar de gunstig lopende kijkcijfers en blijkbaar heeft ['Inside Man'] het behoorlijk goed gedaan."

Veel informatie is het niet, maar fans van de serie, David Tennant of het werk van Steven Moffat kunnen zich in ieder geval verheugen op meer werk dat in aantocht is!

Bekijk het eerste seizoen van Inside Man nu bij Inside Man. Mocht je nog meer overtuiging nog hebben, check dan eerst de trailer en onze recensie van seizoen 1 hieronder!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen