search
Wolverine-acteur Hugh Jackman pakt verrassende rol
Series / Trailer

Wolverine-acteur Hugh Jackman pakt verrassende rol

In deze bizarre trailer van de Hulu-serie gaat het er wild aan toe in het land van de koala's.

Hugh Jackman is bijna te horen in de nieuwste Hulu-serie Koala Man. De animatieserie, mede mogelijk gemaakt door de makers van Rick & Morty, staat op het moment om te verschijnen bij Hulu in de Verenigde Staten.

De premisse van de animatieserie is doodsimpel, en misschien daardoor een komend gegarandeerd succes? In de fictieve Australische buitenwijk Dapto neemt een lokale burgerwacht de naam van Koala Man aan om de wereld een stukje beter te maken. En het personage van Hugh Jackman zal hem daarbij helpen.

De nieuwe held van Down Under wordt ingesproken door Michael Cusack, die tevens de maker en de animator is van de nieuwe serie. Hij wordt bijgestaan door uitvoerend producent Justin Roiland, die tevens verantwoordelijk was voor de productie van Rick & Morty. Naast Jackman zullen ook andere bekende stemmen te horen zijn, waaronder Sarah Snook, Hugo Weaving en Jemaine Clement.

Het was Jackman die de trailer als eerste postte op zijn sociale media. Zie de post zelf hieronder.

Bekijk op instagram

Details over de nieuwe serie Koala Man


De officiële synopsis van de serie luidt: "'Koala Man' volgt vader Kevin van middelbare leeftijd en zijn niet-zo-geheime identiteit als superheld, wiens enige superkracht een brandende passie is voor het volgen van regels en het uitroeien van kleine criminaliteit in de stad Dapto. Hoewel het lijkt op elke andere Australische buitenwijk, liggen er krachten van het kwaad, zowel kosmisch als door de mens gemaakt, op de loer om nietsvermoedende Daptonianen aan te vallen."

De synopsis gaat verder: "Koala Man staat klaar om zijn stad op orde te krijgen en betrekt vaak zijn gefrustreerde familie bij zijn avonturen. Hij doet alles wat nodig is om ellendige meesterbreinen, bovennatuurlijke verschrikkingen, of erger nog, eikels die hun vuilnisbakken niet op de juiste dagen buiten zetten, te verslaan."

Koala Man zal uitkomen bij Hulu op 9 januari. Of en waar de serie zal uitkomen in Nederland is voor nu nog een groot vraagteken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen