search
Deze 4 ijzersterke internationale series zijn binnenkort bij de NPO te zien
Series / Featured

Deze 4 ijzersterke internationale series zijn binnenkort bij de NPO te zien

Maak je borst maar nat voor meer dan voldoende drama- en detectiveseries!

Ook in januari komen er weer meerdere sterke series vanuit heel Europa naar de NPO. Bekijk hieronder welke het zijn en welke je zeker moet gaan zien!

The Split seizoen 3 | AVROTROS | Vanaf 6 januari te zien op NPO Plus en NPO 2In dit Britse advocatendrama is een grote rol weggelegd voor onze eigen Barry Atsma! In de serie verlaat de getalenteerde Hannah het advocatenkantoor van haar familie om bij de concurrent aan de slag te gaan (waar Atsma ook werkt). En dat zorgt voor behoorlijke spanningen met haar moeder en haar zussen…

De eerste twee seizoenen van The Split zijn nu al te bekijken bij NPO Plus.Midsomer Murders seizoen 23 | KRO-NCRV | Vanaf 7 januari te zien op NPO Plus en NPO 2Aan moordzaken op het Britse platteland geen gebrek bij de NPO: seizoen 16 tot en met 22 van de detectiveserie over 'chief inspector' Barnaby zijn al te vinden op NPO Plus. Verwacht in seizoen 23 nog meer onopgeloste zaken van deze welbekende Engelse serie!

Eerdere zaken van Barnaby zijn nu al te onderzoeken bij NPO Plus.Blinded seizoen 2 | BNNVARA | Vanaf 7 januari te zien op NPO Plus en NPO 3In deze Zweedse thrillerserie volgt de kijker de jonge journaliste Bea Farkas op de economische redactie van een krant. Daarvoor duikt ze in een zaak met vele geheimen: een bank lijkt wel erg lage kredietverliezen te hebben. Al gauw zit Farkas al zo diep erin, dat ze er niet meer uit weg dreigt te komen…

Het eerste seizoen van Blinded is nu al te streamen bij NPO Plus. De trailer van seizoen 2 is hier te bekijken.

The Thief, His Wife and the Canoe | Omroep Max | Vanaf 9 januari te zien op NPO Plus en NPO 2Twee Britse ouderen van dagen hebben een ingenieus plan bedacht om onder de perikelen van de financiële crisis van 2008 uit te komen: een kano-ongeluk. Nadat ze het geld van de levensverzekering kunnen innen, fantaseren ze over een nieuw leven in Panama. Of het allemaal wel zal lukken is de grote vraag.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen