search
Laatste seizoen 'Happy Valley' na 7 jaar te zien en is een giga hit
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Happy Valley' na 7 jaar te zien en is een giga hit

Fans hebben even moeten wachten, maar het laatste seizoen van 'Happy Valley' is eindelijk uit.

Net geen zeven jaar na het vorige deel ging het derde - en daarmee laatste - seizoen van Happy Valley op 1 januari éindelijk in première.

Critci waren lovend over het einde, net als de fans.

Zeven jaar


Een jaar wachten op het nieuwe seizoen van je favoriete serie voelt soms al als een eeuwigheid. Moet je na gaan als je zeven jaar (!) moet wachten.

Dat overkwam de fans van Happy Valley. In februari 2016 kwam het tweede seizoen van de serie uit. Daarna bleef het lang stil. Heel erg lang stil zelfs.

Nu is het slotseizoen eindelijk te zien en fans van de serie zijn er maar wat blij mee. Volgens de Britse krant [/i]Daily Mail[/i] prijzen ze het 'sensationele' misdaaddrama.

Complimenten


Na de uitzending van de eerste aflevering, waren niet alleen kijkers, maar ook critici positief over 'godin' Sarah. Ook haar mede sterren James Norton en schrijver Sally Wainwright kregen veel complimenten.

Happy Valley gaat over sergeant Catherine Cawood (Sarah Lancashire). Ze werkt voor de politie in de Calder Valley in West Yorkshire, Engeland. Daar jaagt ze op een man die haar inmiddels overleden dochter overviel.

Nieuwsgierig naar het derde seizoen? Bekijk hieronder alvast de trailer.


kijk je vanaf hier op BBC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen