search
Teleurstelling na cancelen scifi-serie 'Westworld' galmt door
Series / Nieuws

Teleurstelling na cancelen scifi-serie 'Westworld' galmt door

De acteur kan ergens wel begrijpen dat het niet meer haalbaar was, maar de teleurstelling blijft.

Het was een besluit die weinig mensen zagen aankomen maar toch wist HBO de stekker uit Westworld te trekken. Voor velen ook een enorm teleurstellend besluit. Ster van de serie James Marsden sluit zich hier volledig bij aan.

Het was voor fans al jammer dat de serie überhaupt eindigde maar het maakte het nog net even extra zuur dat de makers van de serie al bevestigd hadden dat het volgende seizoen het verhaal volledig zou afronden. Marsden is ondanks alles erg dankbaar en blij met wat hij heeft kunnen maken maar blijft wel met een erg onvoltooid gevoel achter.

Geld is ook niet alles


In een interview vertelt de 49-jarige acteur dat hij zou liegen als hij zou vertellen dat de manier waarop Westworld afgerond werd niet enorm teleurstellend was. Hij begrijpt wel dat de serie enorm duur was om te maken en dat je bij dergelijke grote series ook een groot publiek nodig hebt. Maar hij zou graag willen dat het niet alleen maar om geld zou gaan.

De sciencefiction-serie stond vanaf het begin al bekend als een enorm grote, en dus dure, productie. Sinds Westworld in première is gegaan nam het kijkersaantal een klein beetje af en critici waren ook iets minder lovend over de latere seizoenen. Maar zo'n rigoureus besluit als te stoppen met de serie was onverwacht.

Het besluit ging zelfs zo ver dat de serie van streamingdienst HBO Max is afgehaald. Hou ons in de gaten voor alle updates van Westworld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen