search
Hoe verging het Raj na 'The Big Bang Theory'?
Series / Featured

Hoe verging het Raj na 'The Big Bang Theory'?

Kunal Nayyar heeft na 'The Big Bang Theory' in de nodige films en series gespeeld en timmert nog altijd goed aan de weg als acteur.

Rajesh Koothrappali is een bekende voor de liefhebbers van The Big Bang Theory. Dit personage werd vanaf 2007 gespeeld door de Engelse acteur van Indiase afkomst, Kunal Nayyar.

Raj


Raj speelde alle 12 seizoenen mee in The Big Bang Theory en stond bekend om een aantal eigenaardigheden. Zo durfde hij in de eerste seizoen absoluut niet met vrouwen te praten, pas in latere seizoenen ging dit hem beter af. Uiteindelijk wees hij zelfs een huwelijksaanzoek af, dit stond symbool voor de groei van zijn personage van behoeftig naar iemand die voor zichzelf op kon komen.

Genoeg over Raj, hoe ging het verder met Nayyar nadat The Big Bang Theory er in 2019 mee ophield?

Nayyar


Hij kreeg gelijk na afloop van de serie een filmrol als dokter in Sweetness in the Belly. In 2020 speelde hij een gastrol in Criminal: UK waarmee hij een BAFTA-nominatie verdiende. Ook speelde hij in de familiekomedie Think like a dog.

Ontwikkeling als acteur


In 2022 kreeg hij een hoofdrol in de tv-serie Suspicion en speelde in de film The Storied Life of A.J. Fikry. Nayyar heeft zich na The Big Bang Theory dus flink verder kunnen ontwikkelen als acteur.

Miss India


Nayyar is verder getrouwd met model, actrice en Miss India, Neha Kapur. Nayyar is altijd open geweest over zijn geestelijke gezondheid en staat er bekend om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor mensen die met mentale problemen kampen.

Bekijk op instagram


Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen