search
Oorzaak heftig ongeluk 'Hawkeye'-acteur Jeremy Renner bekend
Series / Nieuws

Oorzaak heftig ongeluk 'Hawkeye'-acteur Jeremy Renner bekend

De acteur raakte eerder deze week zwaargewond na een ongeval met een sneeuwschuiver.

Jeremy Renner, bekend van rollen als Arrow in Avengers en Hawkeye heeft op oudejaarsavond een heftig ongeluk gehad met een sneeuwschuiver. Daarbij raakte hij zeer ernstig gewond.

Inmiddels is de precieze oorzaak van het ongeluk bekend. En die is niet mals.

Sneeuwschuiven


De Avengers-acteur liep ernstige verwondingen op toen hij probeerde een naar voren rollende sneeuwschuiver te stoppen. Renner had het apparaat even daarvoor gebruikt om een auto van een gestrand familielid sneeuwvrij te maken.

"In een poging om de rollende machine te stoppen, kroop Renner achter het stuur. Uit ons onderzoek blijkt dat hij daardoor is overreden door de pistenbully", vertelde de lokale sheriff dinsdag op een persconferentie.

Na het heftige ongeluk werd de acteur werd per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is sindsdien kritiek, maar wel stabiel.

Instagram


Via Instagram liet de acteur dinsdag ook voor het eerst een teken van leven weten. Hij deelde een selfie waarop zijn blauwe plekken en schrammen goed zichtbaar zijn. Bij de foto schreef hij: "[i]Bedankt allemaal voor jullie vriendelijke woorden. Ik ben er nog te beroerd aan toe om te typen. Maar ik stuur jullie allemaal liefde.[i]"

Bekijk op instagram

Aanbevolen artikelen