Oorzaak heftig ongeluk 'Hawkeye'-acteur Jeremy Renner bekend

De acteur raakte eerder deze week zwaargewond na een ongeval met een sneeuwschuiver.

Robyn van Gorsel, 05-01-2023 09:09

Jeremy Renner, bekend van rollen als Arrow in Avengers en Hawkeye heeft op oudejaarsavond een heftig ongeluk gehad met een sneeuwschuiver. Daarbij raakte hij zeer ernstig gewond.
Inmiddels is de precieze oorzaak van het ongeluk bekend. En die is niet mals.

Sneeuwschuiven

De Avengers-acteur liep ernstige verwondingen op toen hij probeerde een naar voren rollende sneeuwschuiver te stoppen. Renner had het apparaat even daarvoor gebruikt om een auto van een gestrand familielid sneeuwvrij te maken.

"In een poging om de rollende machine te stoppen, kroop Renner achter het stuur. Uit ons onderzoek blijkt dat hij daardoor is overreden door de pistenbully", vertelde de lokale sheriff dinsdag op een persconferentie.

Na het heftige ongeluk werd de acteur werd per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is sindsdien kritiek, maar wel stabiel.

Instagram

Via Instagram liet de acteur dinsdag ook voor het eerst een teken van leven weten. Hij deelde een selfie waarop zijn blauwe plekken en schrammen goed zichtbaar zijn. Bij de foto schreef hij: "[i]Bedankt allemaal voor jullie vriendelijke woorden. Ik ben er nog te beroerd aan toe om te typen. Maar ik stuur jullie allemaal liefde.[i]"


Lees meer over: jeremy renner, hawkeye, avengers, arrow

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie