search
Makers 'The Witcher' komen met opvallend nieuws over seizoen 3
Series / Nieuws

Makers 'The Witcher' komen met opvallend nieuws over seizoen 3

Niet alleen is meer bekend over de releasedatum maar ook of het seizoen opgesplitst wordt.

Het veelbelovende derde en tevens laatste seizoen voor acteur Henry Cavill als Geralt of Rivia in The Witcher is aanstaande. Er was nog niet veel bekend over het aankomende seizoen maar showrunner Lauren Hissrich weet alvast wat details prijs te geven.

Het ziet er namelijk uit dat het derde seizoen in de zomer van dit jaar uit gaat komen. Hissrich stelt dat er minster nog zeven maanden werk aan postproductie te doen is. Dat zou betekenen dat we de eerste afleveringen ongeveer in juli van dit jaar zouden kunnen verwachten. Mede daardoor denkt ze ook aan het seizoen op te splitsen.

Opsplitsing werkte eerder ook


Het is voor Netflix niet de eerste keer dat ze een seizoen van een populaire serie over meerdere perioden uitbrengen. Zo werd Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities over meerdere dagen uitgebracht. Het meest toonaangevende voorbeeld is van vorig jaar toen de laatste twee afleveringen van Stranger Things 4 later werden uitgebracht.

Daarnaast wordt ook benadrukt dat het derde seizoen van The Witcher zeker niet het einde zal zijn. Er zijn nog ideeën voor meer spin-offs en daarnaast is bekend geworden dat de Australische acteur Liam Hemsworth de rol van Geralt of Rivia zal overnemen na het vertrekken van Cavill.

Kijk alle afleveringen van The Witcher op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen