search
Deze 4 complexe series zie je exclusief bij Netflix
Series / Featured

Deze 4 complexe series zie je exclusief bij Netflix

Zijn jouw hersenen nog niet genoeg gekraakt? Geen zorgen, Netflix heeft nog genoeg liggen!

Netflix prijst zichzelf als een van de beste plekken, waar je grensverleggende en complexe series kan vinden. Als jij behoefte hebt aan meer hersenkrakers, zit je daar dus goed! Kies een van onderstaande series en besluit welke jouw volgende uitdaging wordt!

1899 | Netflix | 8 afleveringen



In het jaar 1899 zet een migrantenschip koers naar het westen om het oude continent te verlaten. De passagiers, een gemengd gezelschap van Europese afkomst, worden opgeschrikt tijdens hun reis wanneer ze een ander schip op drift tegenkomen, midden op zee. Het is de start van een aanzwellende nachtmerrie, die hen naar vele plekken behalve het beloofde land brengt.



If I Hadn't Met You | Netflix | 10 afleveringen



In deze Spaans-Catalaanse scifi-serie voltrekt zich de grootste ellende voor een echtgenoot: hij verliest zijn volledige gezin. Zijn laatste redding lijkt de absurde mogelijkheid om te reizen tussen parallelle universa. Hij grijpt de kans met beide handen aan en begint met zijn wanhopige zoektocht naar een wereld waar zijn familie gered kan worden.



Maniac | Netflix | 10 afleveringen



Jonah Hill en Emma Stone zijn herenigd na hun cultklassieker Superbad in deze vervreemde scifi-serie. Twee vreemden leren elkaar kennen tijdens een riskante, psychologie proef, waarbij hun onderbewustzijn en dromen aan elkaar worden gekoppeld. Maar wanneer de verantwoordelijke supercomputer op hol slaat, belooft dit gevaarlijke proces volstrekt fout te gaan.



Brand New Cherry Flavor | Netflix | 10 afleveringen



Het droomproject van filmmaker Lisa N. Nova verandert in een nachtmerrie wanneer ze bij een wraakactie bovennatuurlijke krachten inschakelt. Een lading aan zombies, huurmoordenaars, bovennatuurlijke katjes en een mysterieuze tatoeëerder dringt haar eigen leven binnen en dreigt daar te blijven als ze niet snel actie onderneemt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen