search
Eindelijk nieuws over de avonturenserie 'Outer Banks' van Netflix
Series / Foto's

Eindelijk nieuws over de avonturenserie 'Outer Banks' van Netflix

Goed nieuws voor fans van 'Outer Banks': zie hier de releasedatum en eerste foto's van seizoen 3.

Fans vragen zich al tijden af wanneer het nieuwe seizoen van de succesvolle Netflix-serie Outer Banks te zien zal zijn. Nu heeft de streamingdienst ons eindelijk de eerste kijk op seizoen 3 van de serie gegeven en is ook gelijk de releasedatum onthuld.

De vragen die seizoen 2 van Outer Banks heeft opgeroepen zullen eindelijk beantwoord worden op 23 februari. Dit heeft Netflix op Twitter bekend gemaakt. In de tweet zien we ook gelijk een paar shots uit het nieuwe seizoen.

Opnieuw op zoek naar de schat


Netflix beschrijft seizoen 3 van de hitserie als volgt: "Nadat ze het goud hebben verloren en de Outer Banks zijn ontvlucht, vindt seizoen 3 de Pogues aangespoeld op een onbewoond eiland dat voor even een idyllisch thuis lijkt".

"Op het eiland dat officieel beschouwd wordt als 'Poguelandia', brengen de nieuwste bewoners hun dagen door met vissen, zwemmen en genieten van de zorgeloze levensstijl van hun tijdelijke onderkomen. Maar dingen veranderen snel voor John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ en Cleo wanneer ze opnieuw verwikkeld raken in een race om de schat, letterlijk rennend voor hun leven".

"Ze zijn blut en ver van huis, ze kunnen niemand vertrouwen, Ward en Rafe zijn hongerig naar wraak, en er is een meedogenloze Caribische Don die voor niets terugdeinst om de premie te vinden. Was de schat ooit binnen hun bereik? Of was het allemaal een val om ze voor eens en voor altijd te stoppen? Hoe dan ook, het zijn de Pogues tegen de wereld - en de enige uitweg is samen".

Outer Banks seizoen 3 is vanaf 23 februari te zien op Netflix. Hieronder kun je de eerste foto's zelf bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen