Stephen Amell (Arrow) reageert op mogelijke terugkeer voor 'The Flash' seizoen 9

Keert Stephen Amell wel of niet terug in zijn rol van Green Arrow/Oliver Queen voor het laatste seizoen van 'The Flash'?

Nina Beerendonk, 05-01-2023 13:54

Al sinds het einde van The Flash werd aangekondigd, speculeren fans over de terugkomst van acteur Stephen Amell in zijn rol als Green Arrow. Nu blijkt dat de makers van de serie hun wensen hebben opgevolgd, want het is bevestigd dat Green Lantern te zien zal zijn in seizoen 9 van The Flash.
Gisteren maakte The CW bekend dat Stephen Amell terugkeert in zijn rol als Oliver Queen/Green Lantern voor het laatste seizoen van The Flash. Het duurde niet lang voordat de acteur dit zelf nog eens bevestigde op Twitter.

Terugkeer mogelijk door tijdreizen

Amell zal te zien zijn in de negende aflevering van het seizoen, wat betekent dat hij zal verschijnen naast David Ramsey als John Diggle, Keiynan Lonsdale als Wally West en Sendhil Ramamurthy als Bloodwork. Aangezien Oliver Queen in de serie al is gestorven, zal zijn terugkeer waarschijnlijk mogelijk gemaakt worden door tijdreizen.

The Flash-showrunner Eric Wallace zei het volgende over de terugkeer van Amell: "Zodra ons laatste seizoen werd aangekondigd, wisten we dat we wilden dat Stephen terug zou komen en zijn iconische rol als Oliver Queen zou hernemen".

"Het was tenslotte Oliver die Barry Allen oorspronkelijk op zijn heroïsche pad lanceerde. Daarom voelde iedereen in Team Flash zo sterk dat het belangrijk was om een volledig cirkelmoment te creëren met Oliver's terugkeer in het laatste seizoen van The Flash".

Seizoen 9 van The Flash is vanaf 8 februari te zien op Netflix. Hieronder zie je de Tweet van Amell.






Lees meer over: The Flash, Stephen Amell, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix