search
Zwakke slotseizoen van 'Game of Thrones' verdedigd door Grey Worm-acteur
Series / Nieuws

Zwakke slotseizoen van 'Game of Thrones' verdedigd door Grey Worm-acteur

Fans van Game of Thrones haten het laatste seizoen, maar Jacob Anderson (Grey Worm) had dat al verwacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Game of Thrones waren allesbehalve blij met het einde van het allerlaatste seizoen. De serie is in 2019 geëindigd, maar het verhaal gaat door met de prequel House of the Dragon.

Onlangs reflecteerde Jacob Anderson, die Grey Worm speelde, op het einde van Game of Thrones. Het einde van de serie had namelijk heel veel haat gekregen van fans.

De fans vonden dat hun favoriete personages niet meer zichzelf waren. Ook hoopten de fans dat sommige vraagstukken beantwoord zouden worden, maar ook dat was niet het geval.

Een antwoord van Grey Worm


In een interview met PopSugar praatte Anderson over het laatste seizoen en vertelde hij dat hij het heel jammer vindt dat de fans het einde teleurstellend vonden.

Hij zei dat de cast en crew er heel hard aan gewerkt hebben. Lees hieronder zijn quote:

"Ik denk dat iedereen ervan uitgaat dat de hele cast en crew er een hekel aan had. Dat is helemaal niet het geval. Ik herinner me dat toen ik voor het eerst de scripts voor dat laatste seizoen kreeg, ik dacht: 'Dit seizoen heeft iets punkachtigs. Het voelt riskant.'

Ik heb ervan genoten en het was leuk om te maken. We waren 11 maanden aan het filmen in de sneeuw en er waren duizenden en duizenden mensen die zo hard aan [het laatste seizoen] werkten.

Toen kwamen de negatieve reacties van fans. Dat was verschrikkelijk. Dat was het ergste ooit. Het was een beetje triest. Maar om eerlijk te zijn, verwachtte ik dat mensen het niet leuk zouden vinden, ook al vond ik het leuk. Ik dacht dat mensen zich aan dingen zouden ergeren."


Bekijk hieronder de trailer voor het laatste seizoen en stream Game of Thrones en House of the Dragon op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen