Bryan Cranston terug als Walter White, maar niet voor 'Breaking Bad'-serie

Walter White keert binnenkort terug in een wel heel bijzondere context.

Fleur van Laar, 05-01-2023 17:40

Bryan Cranston lijkt weer de gedaante van Walter White aan te nemen. Helaas gaat het hierbij niet om een nieuw seizoen van Breaking Bad zoals veel fans wellicht gehoopt hadden.
Zijn terugkeer is niet in de opdracht van Netflix maar in opdracht van het Amerikaanse merk PopCorners. Zo verschijnt het personage in een reclame bij de Super Bowl.

Een hilarische terugkeer

Het chipsmerk deelde al eerder een sneakpeek van het personage op twitter. White heeft hierbij een verpakking van PopCorners in zijn hand.Wat de precieze storyline van de verwachte advertentie zal zijn is nog onbekend. De komende PopCorners-reclame is de derde keer dat de acteur terugkeert naar de rol van Walter White na het einde van de serie. Het interessante aan de reclame is dat we White nu voor de eerste keer echt buiten de Breaking Bad-canon zullen zien.

Hoewel die informatie niet veel goeds belooft voor een toekomstige terugkeer van Cranston, heeft Gus Fring-acteur Giancarlo Esposito interesse getoond in het verder ontwikkelen van Gus' opkomst naar de macht in een Breaking Bad spin-off, die een laatste canon van Walter White zou kunnen bevatten.

Breaking Bad is te streamen op Netflix.

Lees meer over: Breaking Bad, Netflix, Bryan Cranston, Aaron Paul

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in