Dit is een dikke tegenvaller voor de 'Hannibal'-fans

Het ziet er helaas niet goed uit voor de toekomst van de populaire serie 'Hannibal'.

Fleur van Laar, 05-01-2023 17:05

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Fans van de beroemde kannibaal krijgen wellicht teleurstellend nieuws. Het lijkt erop dat Hannibal niet met nieuwe afleveringen op beeld te bewonderen zal zijn.
Zeker nu veel streamingdiensten juist aan het besparen zijn lijkt de kans op een 'revival' van de serie erg onwaarschijnlijk. Dit bevestigd ook acteur Hugh Dancy, volgens brengt het terug laten keren van een serie veel teweeg.

Een dure zaak

"We blijven zeggen, als ons gevraagd wordt: 'Oh, we zouden het graag doen,' wat waar is. Sommigen van ons zeggen: 'Ik zal absoluut nooit een vierde seizoen van Hannibal doen,' maar dat zou een leugen zijn," verklaarde Dancy aan Collider.

"Ik ben niet echt verbaasd, want in wezen moet iemand een vrij aanzienlijke cheque uitschrijven. Ik heb het niet over mijn salaris. Ik heb het over de kosten om een seizoen televisie te maken. Een tijdlang leek het erop dat de streamers in dat opzicht ieders redding zouden zijn, maar nu is er een cut-off. Er zijn shows die door miljoenen mensen worden bekeken die het tweede seizoen niet halen. Dus ik heb geen idee wat die berekening is."

De vraag naar een vierde seizoen is echter niet onbegrijpelijk. De serie eindigde met Hannibal die van een klif af tuimelde. Waar dit als een conclusie gezien kan worden kan dit juist ook als een hele grote cliffhanger aanvoelen.

Voor degenen die toch nog wat extra beeldmateriaal willen is hieronder een video met bloopers uit de serie te zien.

Lees meer over: Hannibal, Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix