search
Warner Bros. is klaar met het cancellen van series
Series / Nieuws

Warner Bros. is klaar met het cancellen van series

Na maanden gespendeerd te hebben aan het cancellen van series, geeft Warner Bros. nu aan er klaar mee te zijn.

De afgelopen maanden was Warner Bros. vooral bezig met één ding: het annuleren van series. Dat had een reden, natuurlijk, maar onder fans leverde het vooral ongenoegen op. Maar nu zijn ze klaar, zeggen ze zelf.

Vorig jaar werden Warner Bros. en Discovery samengevoegd, wat grote gevolgen had voor de content die door de mediaproducent werd gemaakt. HBO Max, wat onder Warner Bros. valt, werd er bijzonder hard door geraakt.

Geannuleerde series Warner Bros.


Deze drastische veranderingen bij Warner Bros. had grote gevolgen. Series als Infinity Train, Westworld en Minx werden onder meer geannuleerd. Ook de DC-film Batgirl, waarvan de productie al afgerond was, zal nooit in de bioscopen te zien zijn.

Hoewel Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav het annuleren van zoveel series verdedigde, blijkt het geen gewoonte te gaan worden. In een nieuw interview met Deadline geeft de CFO van Warner Bros. Discovery, Gunnar Wiedenfels, aan dat het bedrijf er nu eindelijk weer bovenop is gekomen.

"We zijn klaar met dat hoofdstuk... Het was erg belangrijk voor ons allemaal om 2022 echt te gebruiken om de inkoopboekhouding achter ons te laten, die initiële strategieveranderingen achter ons te laten, alles naar buiten te brengen in termen van onze herstructureringsschattingen, en dan in staat zijn om de bladzijde om te slaan en verder te gaan."

En dat is dus de situatie bij Warner Bros. Discovery. Dus, als jouw favoriete nog lopende HBO-serie nog niet gecancelled is, dan gaat dat ook niet gebeuren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen