search
Makers 'F1: Drive to Survive' komen nu met 'Break Point': bekijk de eerste beelden
Series / Nieuws

Makers 'F1: Drive to Survive' komen nu met 'Break Point': bekijk de eerste beelden

De makers van F1: Drive to Survive nemen even een pauze van de racewereld en volgen nu het leven van verschillende tennissers.

De makers van F1: Drive to Survive hebben zich op een nieuwe sport gefocust. In de nieuwe Break Point volgen zij de harde wereld van tennis.

Net zoals bij F1: Drive to Survive worden de sporters tijdens hun sport gevolgd, maar ook na de spannende wedstrijden. Break Point volgt een diverse groep tennissers die alles op alles zetten om zich, eigenlijk letterlijk, door de slopende Slams te slaan.

In elke aflevering zal er één tennisser centraal staan. Al deze tennissers hopen om de beste van de wereld te worden. Break Point volgt ze de hele wereld rond, van de Grand Slams naar de ATP- en WTA-tours.



De verschijningsdatum


Break Point is opgedeeld in twee delen en zal dan ook in twee keer op Netflix komen. Het eerste gedeelde, afleveringen 1 t/m 5, zal in januari te zien zijn.

Voor het tweede gedeelte zullen fans nog even moeten wachten. Het tweede deel zal namelijk pas in de zomer te zien zijn.

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer en verschillende tweets over Break Point.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen