'Emily in Paris' en Netflix gaan flink de fout in met de Eiffeltoren

Zie hier de scène waarbij de Eiffeltoren even de weg lijkt kwijt te zijn

Bas de Kramer, 06-01-2023 13:11

Sinds twee weken is het derde seizoen van Emily in Paris beschikbaar en hier wordt ontzettend veel naar gekeken. De charmes van de stad Parijs zijn natuurlijk ook een onderdeel van het succes van de serie. Een oplettende kijkers bemerkte echter iets vreemds met betrekking tot Parijs in de serie.
In het derde seizoen focust de serie zich vooral op alle beslissingen die Emily moet gaan maken. Beslissingen qua werk maar ook qua privévlak. Omdat Emily door haar baan vaak in contact komt met grote merken in de Franse hoofdstad, zijn ook de locaties van haar 'werkmeetings' vaak adembenemend.

TikTok

Op TikTok werd een opmerkelijke montagefout uit aflevering 3 blootgelegd. In deze aflevering is Emily in een mooi pand in de stad Parijs waarbij zij een prachtig uitzicht heeft op de stad. Vanuit het raam kan zij zelfs de Eiffeltoren zien en even waan je je midden in de hoofdstad.

Van links naar rechts

Als je goed kijkt, blijkt de toren er echter achteraf in gemonteerd te zijn. Uit het TikTok-filmpje blijkt dat de Eiffeltoren zomaar van links naar rechts beweegt! De Eiffeltoren duikt in het ene shot aan de linkerkant op en even later aan de rechterkant. Een slordigheidje dus van de makers van deze serie. Het filmpje is inmiddels al bijna 1 miljoen keer bekeken, dus zelfs deze fout levert de toch al zo populaire serie weer extra publiciteit op.

@myfantastictravels #emilyinparis' non sense ! #fauxraccord #falseconnection #serie #netflix #film #emilyinparisseason3 ♬ son original - MyFantasticTravels 🌎


Kijk Emily in Paris op Netflix
Lees meer over: emily in paris, mcdonalds, Lily Collins, lucien laviscount

Populair nieuws