search
Netflix-serie 'Kaleidoscope' wordt goed bekeken, maar zwak ontvangen door kijkers
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Kaleidoscope' wordt goed bekeken, maar zwak ontvangen door kijkers

'Kaleidoscope' wordt goed bekeken, maar dat betekent niet dat iedereen er positief over is.

Het lijkt erop dat de meningen over de nieuwe Netflix hitserie Kaleidoscope behoorlijk verdeeld zijn. Hoewel de serie goed bekeken wordt, krijgt deze namelijk een minder enthousiaste score op Rotten Tomatoes…

De serie Kaleidoscope verscheen op 1 januari op Netflix, waar deze qua kijkcijfers meteen goed ontvangen werd. Al na één dag stond de serie namelijk in de top 10 van meest bekeken series van dat moment. Helaas blijkt dat niet iedereen de serie ook echt goed vond.

Teleurstellend plot


Momenteel heeft Kaleidoscope een beoordeling van 52% op de review-website Rotten Tomatoes. Dat betekent dat slechts 52% van de critici positief is over de serie. Dat kan natuurlijk erger, maar vergeleken met veel andere hitseries op Netflix is dit toch een vrij magere score.

De "consensus van critici" voor de serie luidt: "Hoewel de interactieve verhalen van Kaleidoscope een flitsende nieuwigheid bieden, zijn de kleurgecodeerde verhaallijnen helaas allemaal in dienst van een teleurstellend plot". Het lijkt erop dat het publiek het daar mee eens is, want de audience score is 61% op basis van 167 recensies.

Kaleidoscope is te zien op Netflix.





Aanbevolen artikelen