Laatste seizoen 'The Walking Dead' nu te streamen op Netflix

Een decennia lang heeft de serie kijkers over de hele wereld laten griezelen.

Glenn Walsh, 07-01-2023 13:03

Toen een serie over een post-apocalyptische wereld genaamd The Walking Dead in 2010 ten tonele verscheen wist nog niemand wat een enorm succes het zou worden. Inmiddels zijn er 11 seizoenen verschenen en het laatste seizoen is nu te zien op Netflix.
Vorig jaar werd het laatste seizoen van The Walking Dead op AMC afgerond wat een enorm verhaal van meer dan tien jaar afsloot. De serie gebaseerd op een comic werd groots gepresenteerd en heeft het in de jaren daarop vaak waar gemaakt. Vanaf nu kunnen fans alle seizoenen nog eens terugkijken en in zijn volledigheid afsluiten.

De zombies zijn nog niet klaar

Gelukkig voor de fans houdt de wereld van The Walking Dead nog niet op. Meerdere spin-offs zijn in de maak waarvan Fear the Walking Dead inmiddels een aantal jaren te zien is. Maar daar houdt het niet bij op. Zo is er ook een spin-off in de maak van de kruisboog hanterende Daryl Dixon maar ook van Michonne en Rick.

In het laatste geval zal de spin-off draaien om een episch liefdesverhaal rondom twee personages die veranderen in een veranderende wereld. Zonder al te veel weg te geven zal de serie erom draaien dat de twee aan elkaar denken terwijl ze zo ver en zo lang van elkaar zijn verwijderd terwijl ze proberen te overleven in een constant dreigende wereld.

Kijk nu alle seizoenen van The Walking Dead op Netflix.

Lees meer over: The Walking Dead, Fear The Walking Dead, AMC, Netflix

Populair nieuws