search

Ons nieuws van zaterdag 7 januari 2023

Dit wordt de belangrijkste verhaallijn in  het nieuwe seizoen van 'Wednesday'
Series / Nieuws

Dit wordt de belangrijkste verhaallijn in het nieuwe seizoen van 'Wednesday'

Co-schrijver Al Gough deelt de focus voor het nieuwe 'Wednesday'-seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu de kogel door de kerk is, is iedereen natuurlijk reuze benieuwd wat we kunnen verwachten. Het schrijversteam heeft al eerder gehint op Wednesday's relatie met haar moeder Morticia (Catherine Zeta-Jones). Nu wordt het dan wat specifieker.

De relatie tussen Enid en Wednesday staat centraal in het tweede seizoen.

Meer dan vriendschap?


Vanaf het begin vonden fans al dat er meer mogelijk was tussen Wednesday en Enid. Hoofrolspeelster Jenna Ortega heeft al eens aangegeven dat "in een perfecte wereld" Wednesday en Enid een stel zouden zijn. De schrijvers geven aan dat ze zeker open staan voor feedback van de kijkers.

Queerbaiting


Wel heeft Wednesday te maken gekregen met kritiek. Sommigen vonden dat er sprake was van zogeheten queerbaiting: een niet-hetero relatie suggereren die er vervolgens niet komt. Dit is een marketingtechniek om aan een zo breed mogelijk publiek te appelleren.

Personages vormen zichzelf


Verliefdheid kan een valide ontwikkeling zijn. Al Gough noemt in dit verband dan ook hoe "personages zichzelf onthullen". Hij doelt hiermee op het fenomeen dat personages soms doen wat ze 'zelf' willen.

Het verhaal bepaalt


Seizoen 1 heeft echter overwegend een basis gelegd. De band tussen de twee personages is pas gevormd. Een verhaal haasten heeft geen nut, noch een romance in het verhaal proppen omdat de kijkers dat zo leuk vinden.

Vaststaat dat Enid en Wednesday op de voorgrond zullen staan in het nieuwe seizoen, en dat hun band uitgediept wordt. Hoe dat in zijn werk zal gaan? Wednesday zal ongetwijfeld doen wat ze zelf wil.

In de tussentijd kun je seizoen 1 van Wednesday streamen op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schrijver van 'She-Hulk' heeft flinke kritiek op deze scène uit 'Iron Man'
Series / Nieuws

Schrijver van 'She-Hulk' heeft flinke kritiek op deze scène uit 'Iron Man'

\'She-Hulk\'-schrijver Dan Slott is het niet eens met de kritiek die de twerk-scène uit de serie krijgt.

Comic-schrijver Dan Slott is helemaal klaar met de kritiek die She-Hulk: Attorney at Law krijgt. Op Twitter heeft hij nu zijn mening geuit over een scène uit Iron Man, die volgens hem vele malen slechter is dan de meest bekritiseerde scène in She-Hulk.

De Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law trok afgelopen jaar veel kijkers, maar kreeg ook te maken met negatieve reacties. Vooral de post-credit scène waarin She-Hulk twerkt met Megan Thee Stallion kreeg veel kritiek, omdat mensen deze ongepast vonden.

Stripperpaal in het vliegtuig


Slott, schrijver van de She-Hulk-comics, neemt het nu op voor deze scène. Hij vergelijkt de scène met Tony Stark, die in een vliegtuig met een stripperpaal vrouwelijke werknemers betaalt om voor hem te dansen. Volgens hem is deze scène in Iron Man veel schandaliger dan die in She-Hulk:

"Mensen die boos zijn over She-Hulk die voor de lol aan het twerken is met een beroemdheid die *zij* leuk vond hebben er op de een of andere manier GEEN probleem mee dat Tony Stark een stripperpaal heeft in zijn privéjet in 'IRON MAN 1' - met vrouwen die Tony Stark betaalde om te dansen voor *zijn* plezier. Bespaar me deze hernieuwde verontwaardiging".

She-Hulk: Attorney at Law is te zien op Disney+. Hieronder zie je de tweet van Dan Slott.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alexandra Daddario te zien in exclusieve clip van 'Mayfair Witches' op AMC+
Series / Nieuws

Alexandra Daddario te zien in exclusieve clip van 'Mayfair Witches' op AMC+

Even voorstellen: Dit is Alexandra Daddario's personage Rowan in 'Mayfair Witches'

Spanning stijgt nu de première van Anne Rice's Mayfair Witches voor de deur staat. De serie, rondom Alexandra Daddario's Rowan Mayfair, maakt de fans net voor de eindstreep nog even lekker met een exclusieve clip.

Wie is Rowan Mayfair


In deze clip zien we Rowan Mayfair in, vermoedelijk, het begin van de serie. Ze is een gevierd neurochirurg en heeft met hekserij nog weinig te maken.

De clip laat Rowan zien als iemand die passie heeft, die tegen anderen in durft te gaan om haar gelijk te bewijzen. Dit zegt al veel over het personage voor de rest van de serie.

Naast Alexandra Daddario zullen ook Harry Hamlin, Tongayi Chirisa en Jack Huston te zien zijn.



Uur van de Heks


De eerste aflevering, getiteld The Witching Hour zal vermoedelijk gaan over het ontwaken van Rowan's magie en de familiegeschiedenis die daar aan verbonden zit.

Mayfair Witches is niet de eerste vertaling van Anne Rice's boeken naar televisie. Interview With The Vampire ging er met een succesvol eerste seizoen aan vooraf.



Mayfair Witches zal vanaf 8 januari op, onder andere, AMC te zien zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eddy Murphy moet in 'You People' van Netflix de lachers weer op zijn hand krijgen
Series / Nieuws

Eddy Murphy moet in 'You People' van Netflix de lachers weer op zijn hand krijgen

Kan ster Eddie Murphy zijn succes bij Netflix voortzetten in 'You People'?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eddie Murphy en Jonah Hill botsen in deze nieuwe Netflix komedie. De film, over twee geliefden die een ware culturele botsing ontketenen als beide families elkaar ontmoeten, belooft veel.

Succesreeks


Eddie Murphy is Ezra (Jona Hill)'s schoonvader in deze nieuwe film, geschreven door Kenya Barris (black-ish). Murphy zal moeten laten zien dat hij het nog steeds in zich heeft.

De acteur had al eerder succes bij Netflix met de film Dolemite Is My Name, maar moest eerder in zijn carrière ook enkele grote flops verwerken.

Clash der culturen


You People draait grotendeels om de ontmoeting tussen Amira (Lauren London) en Ezra's families. Komische rollen van Julia-Louis Dreyfuss (Seinfeld), David Duchovny (Californication, Nia Long (#BlackAF) en Rhea Perlman (Matilda).

Ezra komt uit een Joods gezin en Amira's ouders zijn moslim, dus dat kan allerlei verschillen met zich meebrengen. Enkelen daarvan zijn al te zien in de trailer



Scriptschrijver


De humor in You People is mede afkomstig door Hill, die samen met Barris aan het script voor de film heeft gewerkt.

De film zal vanaf 27 januari op Netflix te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zien we Krysten Ritter's 'Jessica Jones' binnenkort terug in het Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Zien we Krysten Ritter's 'Jessica Jones' binnenkort terug in het Marvel Cinematic Universe?

Geruchten van Krysten Ritter's terugkeer in het MCU doen al een tijdje de ronde

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We hebben de terugkeer van Charlie Cox al bejubeld en wachten met spanning af op Daredevil: Born Again. Zou ook Krysten Ritter's Jessica Jones nu haar herintrede bij Marvel maken?

Jessica Jones was de tweede serie die Marvel bij Netflix uitbracht, met Krysten Ritter als het titelpersonage. Het eerste seizoen was een enorm succes, mede dankzij de fenomenale rol van Doctor Who-acteur David Tennant.

Story time


Geruchten van Jessica Jones' terugkeer doen al een tijdje de ronde en zijn alleen maar sterker geworden sinds Charlie Cox terug is als Matt Murdock / Daredevil.



In een reeds verlopen Instagram-verhaal van de actrice hebben fans nieuwe clues gespot die kunnen wijzen op een mogelijke terugkeer. Op de beelden draagt de actrice, tijdens een work-out, een t-shirt met de tekst "Ik kies gerechtigheid", en vergezeld door het iconische Daredevil symbool.

Casting geruchten


De sterkste geruchten zijn er sinds deze zomer, toen bekend werd dat Matt Murdock een rol zou spelen in de Hawkeye spin-off Echo, waarin ook Vincent d'Onofrio's Kingpin terugkeert.

In een verslag werd duidelijk dat Daredevil in de spin-off op zoek zal gaan naar een niet-genoemde voormalige bondgenoot. In een later verslag zou deze bondgenoot Jessica Jones zijn.

Andere Defenders?


Het verschijnen van fitness foto's van zowel Krysten Ritter als Finn Jones zo kort na elkaar is wel interessant!

Als nu Mike Colter's Luke Cage ook een fitness post op social media zou plaatsen zou het misschien wel op een reünie van de Defenders kunnen uitlopen.

Wat er van deze geruchten waar is zullen we moeten afwachten. Echo zal waarschijnlijk ergens laat dit jaar te zien zijn en Daredevil: Born Again pas in 2024. Ondertussen staan wel alle solo-series van deze Marvel helden op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jameela Jamil is klaar met alleen maar het lieve meisje spelen
Series / Nieuws

Jameela Jamil is klaar met alleen maar het lieve meisje spelen

Jameela Jamil wil al heel lang een rol hebben in een Star Wars project en dan wil ze het liefst ook nog een slechterik spelen.

De kans is heel groot dat je haar kent als de lieve Tahani in The Good Place. Jameela Jamil is echter helemaal klaar met rollen zoals deze. Ze wil het over een hele andere boeg gooien en een slechterik spelen.

Het komt wel vaker voor dat acteurs na een tijdje een totaal andere rol willen spelen. Zo voorkomen ze dat ze getypecast worden. Ook is het voor de acteurs weer een nieuwe uitdaging om een totaal ander personage te spelen.

Ook Jameela Jamil is helemaal klaar om een ander soort personage te gaan spelen. Ze heeft een aantal rollen van lieve en goede personages achter de rug en wil nu graag een slechterik spelen in Star Wars.

Jamil als slechterik


Dit is wat ze zei over Star Wars:

"Ik heb DC gedaan, ik heb de MCU gedaan, ik ben nu lid geworden van Star Trek, dus het voelt alsof ik op zijn minst een poging mag doen bij Star Wars. Dat zou mijn ultieme droom zijn die uitkomt en elke 12-jarige fantasie die ik had vervullen. Ik zou letterlijk elke rol nemen, maar ik speel het liefst toch een slechterik".

Bekijk hieronder de trailer voor The Good Place en Jamil als She-Hulk.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Updates over de missende trailer van 'Good Omens' seizoen 2
Series / Nieuws

Updates over de missende trailer van 'Good Omens' seizoen 2

Good Omens is al bijna een jaar klaar met filmen, maar waarom is er dan nog steeds geen trailer?

Fans kunnen niet langer wachten en willen ontzettend graag de nieuwe trailer van Good Omens seizoen 2 zien. Deze komt echter maar niet en schrijver Neil Gaiman heeft gezegd dat fans nog langer kunnen wachten.

De serie Good Omens is gebaseerd op het boek van Neil Gaiman en Terry Pratchett. In 2019 kwam het eerste seizoen uit op Amazon Prime.

Eigenlijk zou de serie maar één seizoen hebben, maar omdat het zo ontzettend populair was, is Good Omens verlengd. Dit gebeurde in juni 2021 en het filmen voor het tweede seizoen begon in oktober 2021.

Post-productie, maar geen trailer


In maart 2022 was het filmen afgerond en de serie is nu in post-productie, maar fans vragen zich af waarom er nog geen trailer is.

Hier had Gaiman een antwoord op. Op zijn Tumblr reageerde hij op een fan die deze vraag vroeg. Hij vertelde dat het heel normaal is dat het zo lang duurt. Dit is wat hij zei:

"Good Omens seizoen 2 komt pas in de zomer uit. Als we nu een trailer uitbrengen, zullen mensen minstens zes maanden verbijsterd zijn dat het nog niet uit is".

Good Omens is dus pas vanaf de zomer te streamen op Amazon Prime. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 1.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaby Blaaser is vanaf maandag te zien in 'Echte Meisjes in de Jungle' op Videoland
Series / Nieuws

Gaby Blaaser is vanaf maandag te zien in 'Echte Meisjes in de Jungle' op Videoland

Nadat het programma een pauze nam van ongeveer 10 jaar, is Echte Meisjes in de Jungle weer terug.

Een week geleden kregen we te horen dat de opnames voor Echte Meisjes in de Jungle erop zitten. Fans zijn dan ook heel benieuwd wanneer hun favoriete programma weer te zien is.

Ondertussen zijn ook alle kandidaten bekendgemaakt. De Echte Meisjes van dit seizoen zijn: Louisa, Janice, Diva, Gavy, Lena, Jill, Esmée, Fabiola, Annebel, Channah, Kelly en Michella.

Echte Meisjes is niet nieuw. 10 jaar geleden kwamen namelijk de eerste seizoenen al uit. Bekende gezichten die toen meegedaan hebben, zijn Britt Dekker, Pauline Wingelaar, Leslie Keijzer en Bibi Breijman.

Vanaf wanneer?


Gaby Blaaser postte op Instagram een foto van zichzelf en van alle Echte Meisjes die meedoen aan het programma dit jaar.

In de caption liet ze weten wanneer het nieuwe seizoen te zien is. Dat is komende maandag al! Zet 9 januari maar in je agenda, want dan staat Echte Meisjes in de Jungle op Videoland.

Bekijk hieronder de post en de trailer en stream vanaf 9 januari Echte Meisjes in de Jungle op Videoland.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oeps, actrice weigerde hoofdrol als Carrie Bradshaw in 'Sex and the City'
Series / Featured

Oeps, actrice weigerde hoofdrol als Carrie Bradshaw in 'Sex and the City'

Dany Delaney werd gecast voor hoofdrol 'Sex and the City', maar weigerde.

Niemand kan zich Sex and the City voorstellen zonder Sarah Jessica Parker in haar rol als Carrie Bradshaw. Toch scheelde het weinig of een andere actrice had de rol van Carrie gespeeld.

Cast


In eerste instantie werd actrice Dany Delaney namelijk gecast voor deze rol. Zij had kort voor de opnames al een soortgelijk personage gespeeld in de film Live Nude Girls. In deze film speelde Delaney een succesvolle zakenvrouw die betrokken raakt bij een groep vrouwelijke strippers. Het personage was sterk, onafhankelijk en kende qua seksualiteit geen enkele gene, net als de personages in Sex and the City.

Hokje


Dana Delaney is verder bekend van haar rollen in populaire tv-shows als Desperate Housewives en China Beach. In een interview heeft Delaney aangegeven dat ze zichzelf destijds als actrice wilde uitdagen en wilde voorkomen dat ze in een hokje werd gestopt in bepaalde soorten rollen.

Achter oren krabben


Een moedige en weloverwegen beslissing destijds, toch zal zij zich nog wel eens achter haar oren krabben of zij deze rol toch niet had moeten nemen. Sarah Jessica Parker zal erg gelukkig zijn dat het zo is gelopen, want op deze wijze kon zijn de rol van haar acteursleven vervullen.

Kijk de serie hier op
HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hallelujah, dit verdienen de acteurs van 'Stranger Things' aan het vijfde seizoen
Series / Nieuws

Hallelujah, dit verdienen de acteurs van 'Stranger Things' aan het vijfde seizoen

De 'Stranger Things'-cast profiteert goed mee van het succes van de serie

Stranger Things is al vier seizoenen lang zeer succesvol en er zit nu ook een vijfde en laatste seizoen aan te komen. Naarmate de serie succesvoller is geworden, zijn ook de salarissen van de acteurs gestegen.

Netflix blij


Netflix is erg blij met de serie, Stranger Things heeft door de hoge kijkcijfers een grote economische waarde voor Netflix. Al sinds 2016 is de serie zeer populair en het heeft al vele Netflix records verbroken. Het vierde seizoen is de meest bekeken serie die Netflix heeft uitgezonden.

Acteurs blij


Het succes straalt natuurlijk niet alleen af op Netflix maar ook de acteurs delen in de populariteit van de serie. De acteurs hoefden sowieso al niet te klagen over hun salaris maar voor seizoen 5 is daar door Netflix nog een schepje bovenop gedaan.

Nieuwe contracten


Voor het laatste seizoen heeft Netflix nog even diep in de buidel getast, want de volledige cast zou nieuwe contracten hebben gekregen. Zo zouden Wynona Ryder (Joyce) en David Harbour (Hopper) voor het laatste seizoen circa 9,5 miljoen dollar ontvangen. Daarna volgden Noah Schnapp (Will), Finn Wolfhard (Mike), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin) en Sadie Sink (Max) voor 7 miljoen dollar per seizoen.

Ook andere acteurs als Joe Keery (Steve), Charlie Heaton (Jonathan), Maya Hawke (Robin) en Natalia Dyer (Nancy) zien hun salaris stijgen naar 6 miljoen dollar voor het laatste seizoen. Over Millie Bobby Brown (Eleven) zijn deze keer geen cijfers bekend omdat zij een exclusieve deal met Netflix heeft getekend, waardoor het bedrag waarschijnlijk nog rianter zal zijn.

Kijk 'Stranger Things' op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'The Walking Dead' nu te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'The Walking Dead' nu te streamen op Netflix

Een decennia lang heeft de serie kijkers over de hele wereld laten griezelen.

Toen een serie over een post-apocalyptische wereld genaamd The Walking Dead in 2010 ten tonele verscheen wist nog niemand wat een enorm succes het zou worden. Inmiddels zijn er 11 seizoenen verschenen en het laatste seizoen is nu te zien op Netflix.

Vorig jaar werd het laatste seizoen van The Walking Dead op AMC afgerond wat een enorm verhaal van meer dan tien jaar afsloot. De serie gebaseerd op een comic werd groots gepresenteerd en heeft het in de jaren daarop vaak waar gemaakt. Vanaf nu kunnen fans alle seizoenen nog eens terugkijken en in zijn volledigheid afsluiten.

De zombies zijn nog niet klaar


Gelukkig voor de fans houdt de wereld van The Walking Dead nog niet op. Meerdere spin-offs zijn in de maak waarvan Fear the Walking Dead inmiddels een aantal jaren te zien is. Maar daar houdt het niet bij op. Zo is er ook een spin-off in de maak van de kruisboog hanterende Daryl Dixon maar ook van Michonne en Rick.

In het laatste geval zal de spin-off draaien om een episch liefdesverhaal rondom twee personages die veranderen in een veranderende wereld. Zonder al te veel weg te geven zal de serie erom draaien dat de twee aan elkaar denken terwijl ze zo ver en zo lang van elkaar zijn verwijderd terwijl ze proberen te overleven in een constant dreigende wereld.

Kijk nu alle seizoenen van The Walking Dead op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eminem en 50 Cent brengen hiphopklassieker '8 Mile' als serie naar streamingdiensten
Series / Nieuws

Eminem en 50 Cent brengen hiphopklassieker '8 Mile' als serie naar streamingdiensten

Volgens 50 Cent moet de serie er alleen al komen vanwege de nalatenschap van Eminem.

Na het opkomen van Eminem als wereldberoemde rapper ten tijde van het nieuwe millennium volgde er in 2002 een bioscoopfilm over het gefingeerde leven van Eminem in 8 Mile. Collega en vriend 50 Cent maakt bekend dat er een serie over het verhaal komt.

In de film 8 Mile speelt Eminem de hoofdrol als een jonge, onbekende rapper die het probeert te maken als gerenommeerde rapper in de vijandige wereld van de underground rap. Met zijn alias als B-Rabbit probeert hij zijn faalangst te overwinnen en een plaats te creëren als een van de beste rappers.

1 miljoen extra voor Eminem


In een interview vertelt 50 Cent dat hij bezig is met de serie naar het kleine scherm te brengen. Daarin bevestigd hij ook dat Eminem mee zal werken en dat de serie groots zal worden. Één van de redenen om de serie te maken is omdat hij wil dat de serie een nog grotere nalatenschap van Eminem de wereld wil nalaten.

De samenwerking tussen 50 Cent en Eminem gaat al jaren terug. Zo werd 50 Cent onlangs nog gevraagd om op te treden tijdens het wereldkampioenschap voetbal. Er was blijkbaar een budget voor negen miljoen. En daar zou nog eens één miljoen extra bovenop komen als Eminem aan boord gehaald zou worden.

Wanneer de serie over 8 Mile uit gaat komen is nog niet bekend. Kijk hieronder naar het interview met 50 Cent.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix brengt vele topseries terug in 2023, o.a. 'Wednesday', 'The Sandman' en 'Sweeth Tooth'
Series / Nieuws

Netflix brengt vele topseries terug in 2023, o.a. 'Wednesday', 'The Sandman' en 'Sweeth Tooth'

Nieuwe promo onthult dat we dit jaar nieuwe seizoenen krijgen van topseries.

Gisteren werd bekend dat Netflix een nieuw seizoen heeft goedgekeurd voor de hitserie Wednesday. Het lijkt erop dat dit seizoen al in 2023 te zien moet zijn, evenals vele andere nieuwe seizoenen van bekende series.

In de promo New Year New Seasons zien we heel wat beelden van bekende Netflix-series en vervolgens krijgen we de boodschap: "De personages, de grappen, de series komen terug".



Nieuwe seizoenen
De volgende series krijgen volgens de promo dit jaar een nieuw seizoen:

- Sweeth Tooth (seizoen 2)
- Outer Banks (seizoen 3) - 23 februari
- Shadow & Bone (seizoen 2) - 16 maart
- Formula 1: Drive to Survive (seizoen 5) - februari/maart

- Our Planet II
- Sex Education (seizoen 4)
- Never Have I Ever (seizoen 4)
- Virgin River (seizoen 5)

- The Upshaws (seizoen 3)
- Heartstopper (seizoen 2)
- Vikings Valhalla (seizoen 2) - 12 januari
- Love is Blind (seizoen 4)

- The Lincoln Lawyer (seizoen 2)
- Selling Sunset (seizoen 6)
- The Circle (seizoen 5)

- You (seizoen 4)
- The Sandman (seizoen 2)
- Wednesday (seizoen 2)

The Witcher
Uiteraard komen er nog meer series terug in 2023. Denk maar aan The Witcher en Firefly Lane en Queen Charlotte: A Bridgerton Story is de spin-off van uiteraard Bridgerton.

Stranger Things en Squid Game


In de promo komen ook beelden van onder meer Squid Game en Stranger Things voorbij, maar het lijkt er niet op dat die series een nieuw seizoen krijgen in 2023.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze geliefde serie staat meteen op één in Netflix Top 10
Series / Nieuws

Deze geliefde serie staat meteen op één in Netflix Top 10

Het tweede seizoen van 'Ginny and Georgia' wordt gelijk ontzettend goed bekeken.

Het tweede seizoen van de populaire serie Ginny and Georgia is inmiddels sinds 5 januari 2023 te streamen via Netflix. Het romantische tienerdrama is gelijk de best bekeken serie op de streamingsdienst.

Plot


De serie Ginny and Georgia vertelt het verhaal van Georgia en haar kinderen Ginny en Austin. Georgia maakt de beslissing om te verhuizen. Op die manier hopen ze om met zijn allen een nieuwe start te kunnen maken. Dat gezegd hebbende lijkt het realiseren van die nieuwe start toch niet zo eenvoudig te zijn als verwacht.

Geheim


In het eerste seizoen draagt Georgia een groot geheim met zich mee. Aan het eind van het eerste seizoen vlucht Ginny met Austin weg omdat ze weten wat dat geheim is. Het tweede seizoen heeft als hoofdthema: kan Ginny omgaan met het verleden van haar moeder?

Verder zullen er door de dames ongetwijfeld weer de nodige (liefdes)avonturen worden beleefd.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op
Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Colin Farrell onthult belangrijk nieuws 'The Batman'-spinoff 'The Penguin'
Series / Nieuws

Colin Farrell onthult belangrijk nieuws 'The Batman'-spinoff 'The Penguin'

Gezien het enorme succes van The Batman, is dit een DC-project dat zekers te weten doorgaat!

Het universum van The Batman wordt in 2023 uitgebreid naar het tv-scherm van de serie The Penguin, waarin Colin Farrell opnieuw te zien is als Oswald 'Oz' Cobblepot, alias The Penguin. En nu heeft Farrell meer onthult over wat we kunnen verwachten.

Tijdens een gesprek met Variety liet Farrell weten dat de opnames van The Penguin in februari zullen beginnen en dat deze ruim zes maanden gaan duren. Dat betekent dat ze zijn afgerond in de zomer van 2023.

Een uitgediepte wereld
Fans van The Batman zullen ontzettend blij zijn met dit nieuws, want het is al een tijdje stil rondom de manier waarop het universum van Matt Reeves wordt uitgediept.

Maar wanneer zal de serie te zien zijn? Dat hangt natuurlijk allemaal af van de tijd die de postproductie in beslag gaat nemen. Het lijkt er echter af dat we kunnen rekenen op een release tussen eind 2023 of begin 2024 via HBO Max. Nog even geduld dus!

The Batman is momenteel te streamen via HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jake Gyllenhaal in grote tv-versie van steengoede Harrison Ford-film
Series / Nieuws

Jake Gyllenhaal in grote tv-versie van steengoede Harrison Ford-film

Ook is er een Oscar-genomineerde actrice gestrikt voor een van de andere hoofdrollen.

De beide voor een Oscar genomineerde acteurs Jake Gyllenhaal en Ruth Negga zijn gestrikt voor de hoofdrollen van J.J. Abrams' tv-verfilming van de film Presumed Innocent uit 1990. Die film met Harrison Ford was op zijn beurt weer gebaseerd op het gelijknamige boek van Scott Turow uit 1987.

In de film zagen we Ford als aanklager Rozat 'Rusty' Sabich, die de moord op zijn collega onderzoekt. Zaken worden echter ingewikkeld wanneer Rusty zelf ervan wordt beschuldigd betrokken te zijn bij de zaak.

Een overdaad aan talent


In februari 2022 werd al aangekondigd dat Apple TV+ een acht-delige serie van het verhaal wilde maken met David E. Kelley en J.J. Abrams als producenten.

Gyllenhaal zal de rol van Rusty voor zijn rekening nemen en Ruth Negga (Loving, Preacher) zal te zien zijn als Rusty's vrouw Barbara. Naar een regisseur of regisseurs wordt nog gezocht.

Het is nog onduidelijk wanneer Presumed Innocent Apple TV+ moet bereiken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Neemt 'That 90s Show' het iconische handelsmerk van zijn voorganger over?
Series / Nieuws

Neemt 'That 90s Show' het iconische handelsmerk van zijn voorganger over?

Er is één element in \'That 70s Show\' dat als legendarisch betiteld mag worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de 8 seizoenen van That 70s Show vielen de roterende shots en hun creatieve gebruik op een positieve manier op. De suggestie die deze shots wekten waren zelfs gewaagd voor de tijd waarin de serie speelde.

De camera ging als het ware langs de hele kring, en met de nodige rook in beeld was de hint duidelijk.

Stijlstempel


Vanaf de allereerste aflevering, waarvan je hieronder een clip kunt bekijken, zaten de hoofdpersonen in een kring. Ook toen ging de camera ze één voor één langs. De indruk werd gewekt dat er een joint werd doorgegeven.

Deze 360 graden-shots zijn gedurende de hele serie gebruikt. In het laatste seizoen figureerde deze techniek zelfs in de intro.

Technisch eenvoudig


Deze manier van filmen is nogal bewerkelijk qua logistiek, maar technisch gezien niet moeilijk. De cameraman stond gewoon in het midden van de kring en richtte de camera telkens op iemand anders, waarbij uiteraard de nodige rook de ruimte werd ingepompt. In de postproductie werd dit vervolgens tot een vloeiend geheel gemonteerd.

Fan favoriet


Fans waren dol op deze shots en speculeerden dan ook graag over het hoe en wat. De kameraadschap werd met een vrolijke en ondeugende knipoog overgebracht.

Inmiddels zijn we in 1995 beland. Of de nieuwe generatie ook in de rookwolken zit valt te bekijken vanaf 19 januari. Vanaf die datum kun je de opvolger That 90s Show namelijk streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het vervolg op 'Alice in Borderland' heeft de rest van Arisu en Usagi's verhaal onthuld
Series / Nieuws

Het vervolg op 'Alice in Borderland' heeft de rest van Arisu en Usagi's verhaal onthuld

Ondanks het afgeronde geheel van seizoenen 1 en 2 valt er meer te vertellen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alice in Borderland is een knaller van een serie. De manga van Haro Aso is nauwgezet gevolgd en heeft een verhaal met de nodige suspense, actie en gruwel gegeven.

Aan het einde ontmoeten Arisu en Usagi elkaar bij de snoepautomaat. Daar blijft het echter niet bij.

Rechtstreeks vervolg


Aso heeft een spin-off manga gecreëerd die zich een aantal jaren na de gebeurtenissen in Alice in Borderland afspeelt: Alice in Borderland Retry.

Arisu en Usagi zijn, getrouwd en wel, inderdaad bij elkaar. Arisu werkt als psycholoog en gaat regelmatig bergbeklimmen met zijn vrouw. Op weg naar Usagi's bevalling krijgt hij een ongeluk, waarna hij zich weer in Borderland bevindt. Om Usagi en zijn kind weer terug te zien, moet hij het Nine of Hearts spel voltooien.

Plannen voor seizoen 3?


Seizoen 1 en 2 bieden een compleet verhaal. Daarnaast wordt Netflix' beleid momenteel als onvoorspelbaar ervaren. Uitspraken over een derde seizoen komen dan ook neer op koffiedik kijken.

Desalniettemin ligt de vervolgmanga ergens wel te knipogen, als ware het de Joker.

Kijk Alice in Borderland nu op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze moet je zien: volledig mislukte tattoo 'Wednesday' gaat compleet viral
Series / Nieuws

Deze moet je zien: volledig mislukte tattoo 'Wednesday' gaat compleet viral

Pfoehh, van deze tattoo van 'Wednesday' wordt je toch ook niet vrolijk?

De populariteit van de Netflix-serie 'Wednesday' kent momenteel geen grenzen. Tegenwoordig uiten fans hun liefde ook wel eens door een tatoeage te laten zitten van hun favoriete serie of personage. Deze fan zal zich nog wel eens achter de oren krabben of dit nu wel zo een goed idee was?

Samuel L. Jackson


Andere fans zijn behoorlijk geschrokken van deze 'Wednesday'-tattoo, hij lijkt inderdaad niet erg gelukt. In de tweet wordt terecht vermeld dat de tattoo meer lijkt op Samuel L. Jackson met een pruik op dan op het personage van 'Wednesday'.




Viral


De tweet met de tattoo gaat momenteel viraal. Voor de liefhebbers van zwarte humor raden wij ook ten zeerste aan de hilarische reacties van overige Twitteraars te lezen.

Tweede seizoen


Inmiddels heeft Netflix ook een teaser geplaatst die refereert aan een 2e seizoen. Het hoge woord dat er toch echt een tweede seizoen aankomt, zal er dus eerdaags wel uitkomen.

Kijk Wednesday en Jenna Ortega op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.