Zien we Krysten Ritter's 'Jessica Jones' binnenkort terug in het Marvel Cinematic Universe?

Foto's van Ritter verraden mogelijk terugkeer

Geruchten van Krysten Ritter's terugkeer in het MCU doen al een tijdje de ronde

Daan Kusen, 7 januari 2023 17:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We hebben de terugkeer van Charlie Cox al bejubeld en wachten met spanning af op Daredevil: Born Again. Zou ook Krysten Ritter's Jessica Jones nu haar herintrede bij Marvel maken?
Jessica Jones was de tweede serie die Marvel bij Netflix uitbracht, met Krysten Ritter als het titelpersonage. Het eerste seizoen was een enorm succes, mede dankzij de fenomenale rol van Doctor Who-acteur David Tennant.

Story time

Geruchten van Jessica Jones' terugkeer doen al een tijdje de ronde en zijn alleen maar sterker geworden sinds Charlie Cox terug is als Matt Murdock / Daredevil.In een reeds verlopen Instagram-verhaal van de actrice hebben fans nieuwe clues gespot die kunnen wijzen op een mogelijke terugkeer. Op de beelden draagt de actrice, tijdens een work-out, een t-shirt met de tekst "Ik kies gerechtigheid", en vergezeld door het iconische Daredevil symbool.

Casting geruchten

De sterkste geruchten zijn er sinds deze zomer, toen bekend werd dat Matt Murdock een rol zou spelen in de Hawkeye spin-off Echo, waarin ook Vincent d'Onofrio's Kingpin terugkeert.

In een verslag werd duidelijk dat Daredevil in de spin-off op zoek zal gaan naar een niet-genoemde voormalige bondgenoot. In een later verslag zou deze bondgenoot Jessica Jones zijn.

Andere Defenders?

Het verschijnen van fitness foto's van zowel Krysten Ritter als Finn Jones zo kort na elkaar is wel interessant!

Als nu Mike Colter's Luke Cage ook een fitness post op social media zou plaatsen zou het misschien wel op een reünie van de Defenders kunnen uitlopen.

Wat er van deze geruchten waar is zullen we moeten afwachten. Echo zal waarschijnlijk ergens laat dit jaar te zien zijn en Daredevil: Born Again pas in 2024. Ondertussen staan wel alle solo-series van deze Marvel helden op Disney+.
Lees meer over: krysten ritter, instagram, jessica jones, mcu, marvel cinematic universe, charlie cox, daredevil, matt murdock, marvel, disney plus

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws