search
Jameela Jamil is klaar met alleen maar het lieve meisje spelen
Series / Nieuws

Jameela Jamil is klaar met alleen maar het lieve meisje spelen

Jameela Jamil wil al heel lang een rol hebben in een Star Wars project en dan wil ze het liefst ook nog een slechterik spelen.

De kans is heel groot dat je haar kent als de lieve Tahani in The Good Place. Jameela Jamil is echter helemaal klaar met rollen zoals deze. Ze wil het over een hele andere boeg gooien en een slechterik spelen.

Het komt wel vaker voor dat acteurs na een tijdje een totaal andere rol willen spelen. Zo voorkomen ze dat ze getypecast worden. Ook is het voor de acteurs weer een nieuwe uitdaging om een totaal ander personage te spelen.

Ook Jameela Jamil is helemaal klaar om een ander soort personage te gaan spelen. Ze heeft een aantal rollen van lieve en goede personages achter de rug en wil nu graag een slechterik spelen in Star Wars.

Jamil als slechterik


Dit is wat ze zei over Star Wars:

"Ik heb DC gedaan, ik heb de MCU gedaan, ik ben nu lid geworden van Star Trek, dus het voelt alsof ik op zijn minst een poging mag doen bij Star Wars. Dat zou mijn ultieme droom zijn die uitkomt en elke 12-jarige fantasie die ik had vervullen. Ik zou letterlijk elke rol nemen, maar ik speel het liefst toch een slechterik".

Bekijk hieronder de trailer voor The Good Place en Jamil als She-Hulk.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen