Netflix steunt 'Stranger Things'-acteur die onthulde homoseksueel te zijn

Netflix steunt acteur die uit de kast is gekomen

De streamingdienst laat steun zien door een lief gebaar op twitter.

Fleur van Laar, 8 januari 2023 11:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dat Netflix gelukkig de lhbtiq+ gemeenschap steunt is al een tijdje bekend door vele series met personages die tot deze groep behoren. Ook acteurs die in het echte leven hiervoor uitkomen worden met open armen ontvangen.
De razend populaire serie Stranger Things kent meerdere personages die niet heteroseksueel zijn. Zo valt het personage Robin op vrouwen en is in seizoen vier bekend geworden dat Will een oogje op Mike heeft.

Veel steun

Via TikTok liet de acteur Noah Schnapp weten dat niet alleen zijn personage Will Byers homo is maar ook hijzelf. De tiktok waarin hij dit bekend maakt is hieronder te zien:

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0


Naast vele lieve berichtjes van fans op twitter liet ook Netflix haar steun blijken. De streamingdienst veranderde haar bio naar "Love you, Noah Schnapp" om de acteur te eren.

De acteur laat weten dat het geen verassing was dat zijn personage op mannen valt. Zo begon dit volgens hem al vanaf seizoen 1 langzaam duidelijk te worden.

Schnapp had zich geen mooiere ontwikkeling van zijn personage kunnen voorstellen. "Nu is het 100% duidelijk dat hij homo is en van Mike houdt. Maar daarvoor was het een langzaam proces. Ik vind het zo mooi gedaan, omdat het zo makkelijk is om een personage ineens homo te maken."

Stranger Things is te streamen op Netflix.
Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Noah Schnapp, Finn Wolfhard

Populair nieuws