search
Dit gapte Sadie Sink mee van de 'Stranger Things'-set
Series / Nieuws

Dit gapte Sadie Sink mee van de 'Stranger Things'-set

Sink: "Ik heb nog nooit iets van een set gestolen..."

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Al sinds haar verschijning in het tweede seizoen groeide Sadie Sink's personage Max Mayfield langzaam op tot een hoofdrolspeler. Dit resulteerde in haar waanzinnige hoofdrol in het meest recente, vierde, seizoen.

Walkman


Eén van Max' belangrijkste attributen in het vierde seizoen was haar Walkman, die haar meerdere malen van Jamie Campbell-Bower's Vecna heeft gered.

Niet alleen Max was gehecht aan de Walkman, ook Sadie Sink kon geen afscheid nemen van het muziek apparaat.

"Ik heb nooit iets gestolen van set, maar heb wel gesmeekt of ik de Walkman van Max mocht meenemen," vertelt de actrice in een interview met Vogue.



Centraal element


Muziek is in Stranger Things al seizoenen lang een centraal element. Of het nou het themanummer is uit de film The NeverEnding Story, Metallica's Master of Puppets of The Clash' Should I Stay Or Should I Go.

Running Up That Hill van Kate Bush is een sleutelmoment Max in het vierde seizoen van de serie. De Walkman is zo'n groot onderdeel van Max' personage dat het niet gek is dat ook Sadie Sink eraan gehecht is geraakt.



Vooruitkijken


Seizoen 4 liet Max comateus achter in een ziekenhuisbed. Zal ze in het vijfde seizoen weer ontwaken? Sadie Sink zelf weet niet veel over de toekomst van haar personage:

"Max is niet dood, en daar moet een reden voor zijn."

Het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things gaat dit jaar in productie en het eerste deel zal naar alle waarschijnlijkheid in het voorjaar van 2024 op Netflix verschijnen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen