search
Wat kan deze opvallende 'Doctor Who' countdown te betekenen hebben?
Series / Nieuws

Wat kan deze opvallende 'Doctor Who' countdown te betekenen hebben?

Officiële \'Doctor Who\' twitter account telt af vanaf veertien

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hype rond het veertiende seizoen van Doctor Who bouwt zich langzaam op. Ook de officiële social media accounts van de show bouwen hier graag aan mee.



Countdown


Zo merkte een oplettende fan dat het Twitter account van de serie met aftellen begonnen is. De eerste post verscheen op 6 januari, om 14:14 met afbeeldingen van David Tennant's Veertiende Doctor. De tweede verscheen de dag erna, op 13:13 en bevatte afbeeldingen van Jodie Whittaker's Dertiende Doctor.

Talkshow


Als de countdown zo blijft aflopen, komt er op 20 januari om middernacht een einde aan het aftellen. Een datum waarop, zo zag de oplettende fan SafeSpaceDrWho, showrunner Russell T. Davies te gast zal zijn bij de populaire talkshow The Graham Norton Show.



Grote onthulling?


De grote vraag is natuurlijk of de countdown alleen Davies' verschijning bij de Graham Norton Show aankondigt, of dat Davies zelf ook nieuws heeft.

Natuurlijk kan Doctor Who niet alles meteen op tafel leggen wat er in de zestigste verjaardag specials gaat gebeuren. Een heel grote onthulling zal het dus mogelijk niet worden.

Zeker sinds de serie vroeger nogal eens onder vuur heeft gelegen vanwege het te veel laten zien in trailers en via marketing.

Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer Russell T. Davies iets belangrijks onthult. In de tussentijd kun je Doctor Who hier terugkijken. De serie zal in de toekomst ook op Disney+ te zien zijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen