'Stranger Things'-ster deelt hartverscheurende details over seizoen 5

'Stranger Things'-ster vindt opnames maar niks

Iedereen weet dat het er aan zit te komen maar de actrice beleeft het nu al erg emotioneel.

Glenn Walsh, 6 januari 2023 07:13

Ongetwijfeld een van Netflix grootste hits is Stranger Things. Al zeven jaar lang worden kijkers getrakteerd op de mysterieuze avonturen uit Hawkins. Maar aan alles komt een eind en actrice Sadie Sink weet alvast dat het een emotionele tijd zal worden.
In het tweede seizoen werd Sink geïntroduceerd als de stoere en ietwat introverte Max Mayfield. De rol betekende voor haar een enorme doorbraak in de wereld van film en televisie. Zo speelt ze ook in de inmiddels alom geprezen film The Whale met Brendan Fraser. In een interview gaat Sink wat dieper in op het opnemen van het laatste seizoen.

Een einde met een dubbel gevoel

Op de vraag wat er al bekend is over het laatste seizoen vertelt ze: We weten dat het gaat gebeuren en dat het het laatste seizoen is. Het wordt echt verschrikkelijk, echt erg. Deze kinderen en de hele cast en crew… We zijn allemaal familie. En de gedachte dat we daarvan afscheid moeten nemen en afvragen of we elkaar nog zien voor een ander seizoen?"

Zonder al te veel weg te geven wat er met Sink gebeurt in het laatste seizoen weet ze te vertellen dat zelfs zij nog niet weet wat er met haar zal gebeuren. Ze komt in ieder geval terug. Makers van Stranger Things Matt en Ross Duffer hebben het script voorgelezen aan de grote bazen van Netflix en iedereen in de kamer moest huilen.

Kijk nog eens alle afleveringen van Stranger Things op Netflix


Lees meer over: Stranger Things, Sadie Sink, The Whale, Brendan Fraser, Netflix

Populair nieuws