search
Onheilspellend mysterie duikt serie top 10 van Netflix in
Series / Nieuws

Onheilspellend mysterie duikt serie top 10 van Netflix in

De serie 'Totenfrau' is nog maar pas beschikbaar maar wordt uitstekend bekeken

De Oostenrijkse serie Totenfrau was vanaf 5 januari beschikbaar op streamingsdienst Netflix en staat nu al in de top 10 van de best bekeken series. De serie heet internationaal Woman of the Dead, maar staat op de Nederlandse Netflix toch gewoon als Totenfrau.

Plot


In Totenfrau gaat het om Blum, die eigenaresse is van een begrafenisonderneming. Haar onderneming bevindt zich in een bekend skioord in Oostenrijk. Wanneer haar man sterft blijft Blum alleen achter. Al snel komt ze er achter dat haar man mogelijk geen natuurlijke dood is gestorven en start haar zoektocht.

Geheimpje


Blum begint meer en meer te graven in het verleden van haar man en dat brengt allerlei duistere geheimen aan het licht. Waarschijnlijk is zijn kennis van een aantal zaken hem fataal geworden. Blum is uit op wraak en zet de achtervolging op de daders in, het duurt echter niet lang voordat ze ook zelf wordt opgejaagd.

Cast


De cast bestaat uit voor ons over het algemeen onbekende namen als onder meer Anna Maria Mühe, Felix Klare, Yousef Sweid, Shenja Lacher, Robert Palfrader en Simon Schwarz.

Bekijk op instagram


Kijk 'Totenfrau' op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen