search
Enorme Netflix-hit 'Murder Mystery' krijgt al heel snel vervolgfilm

Enorme Netflix-hit 'Murder Mystery' krijgt al heel snel vervolgfilm

Adam Sandler en Jennifer Aniston staan weer klaar voor hun komende avontuur.

Mitchell van Vuren
Het grote succes van de eerste Murder Mystery kon maar leiden tot één ding: het maken van deel 2! Het filmen van Murder Mystery 2 is net afgerond en Netflix heeft onlangs de nieuwe releasedatum bekendgemaakt: maart 2023!

In de originele film gaan een Amerikaanse agent en zijn vrouw op reis naar Europa om hun huwelijk te redden. Maar dit romantische tripje verandert al heel vlug in iets heel anders wanneer het duo, gespeeld door Adam Sandler en Jennifer Aniston, ervan wordt beschuldigd een bejaarde miljardair te hebben vermoord.

De succesvolle komediefilm uit 2019 verzamelde veel lof en nog meer kijkers: meer dan 83 miljoen huishoudens keken naar de komediefilm. De twee topacteurs keren nu weer terug in dezelfde rollen, maar Jeremy Garelick vervangt Kyle Newacheck als de regisseur. Ook James Vanderbilt keert weer terug om het script te schrijven van de actiekomedie.Waar zal Murder Mystery 2 over gaan?


De synopsis van de nieuwe film is kort maar krachtig: "Detectivekoppel Audrey en Nick raken betrokken bij internationale intriges wanneer hun vriend wordt ontvoerd op zijn eigen bruiloft in de komische vervolgfilm."

De succesformule van het eerste deel lijkt dus redelijk klakkeloos te worden herhaald met hopelijk hetzelfde resultaat. In maart 2023 wordt Murder Mystery 2 op Netflix verwacht!

Bekijk alvast het eerste deel Murder Mystery bij Netflix!

Aanbevolen artikelen