search
Geliefde sitcom 'Workaholics' moet slecht nieuws incasseren over verfilming
Films / Nieuws

Geliefde sitcom 'Workaholics' moet slecht nieuws incasseren over verfilming

Vijf weken voordat de opnames begonnen besloot Paramount+ het project te annuleren.

Je kent ze vast nog wel: de workaholics van Comedy Central. Na zeven seizoenen dachten de mannen van de sitcom Workaholics dat het tijd was voor een film, maar die is op het allerlaatste moment afgeblazen door Paramount+.

In de originele sitcom Workaholics kunnen drie studievrienden het feestleven van hun studententijd maar niet achter zich laten, wat zorgt voor vele hilarische situaties. De serie is geschreven en bedacht door het trio Adam DeVine, Blake Anderson en Anders Holm. Zij waren ook de breinen achter de film, die in samenwerking met Paramount+ werd gemaakt.

Helaas heeft Adam DeVine nu laten weten op sociale media dat de film van Workaholics is geannuleerd door Paramount+. Dit gebeurt slechts vijf weken voordat de opnames zouden gaan beginnen. Lees de hele post hieronder.

Bekijk op instagram

De toekomst van Workaholics


Met deze doodslag lijkt de film voor eeuwig van de baan te zijn. Het verhaal zou zich hebben gericht op thuiswerken gedurende de pandemie; een fenomeen waar wereldwijd kijkers zich in zouden kunnen herkennen.

Dit betekent niet het einde voor het grappige trio. Eerder waren ze al samen te zien op het witte doek in de film Game Over, Man!. In de actiekomedie worden drie schoonmakers gevolgd wanneer het hotel waar ze in werken wordt gegijzeld. Waarschijnlijk staan er nog voldoende soortgelijke ideeën op de planning.

Bekijk Game Over, Man! nu bij Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen