search
'Wednesday'-actrice ontvangt smeuïge sms'jes van ex-man in voogdijzaak
Series / Nieuws

'Wednesday'-actrice ontvangt smeuïge sms'jes van ex-man in voogdijzaak

Christina Ricci en haar ex-man vechten elkaar de tent uit om voogdij over zoon.

Actrice Christina Ricci die in haar jeugd 'Wednesday' speelde in de Addams Family en tegenwoordig in de serie Wednesday naast Jenna Ortega schittert als Mrs. Thornhill. Ook buiten de schermen speelt zich het nodige drama af in haar leven. Zij is met haar ex-man James Heerdeger verwikkeld in een verhitte voogdijstrijd.

Ricci en haar ex-man zitten momenteel in een rechtszaak met betrekking tot de voogdij van hun zoon. RIcci bracht onlangs een opmerkelijk stuk in in het dossier van de rechtszaak waarmee ze het gebrek aan opvoedingsvaardigheden van haar ex-man wil aantonen.

Modder


De relatie tussen Ricci en Heerdeger is flink verstoord en ze spreken elkaar alleen nog maar via advocaten. Ze gooien daarbij voor de rechtbank flink met modder naar elkaar.

Ongepast


Heerdegen stelt dat Ricci voortdurend leugens over hem verteld aan haar zoon. "Ze deelt details van ons huwelijk die vaak verzonnen zijn, en zeker ongepast voor een jong kind om te horen".

Slime Time


Ricci bracht wat sms-verkeer in waarin Heerdegen aangaf "Ik heb je bij verschillende gelegenheden gevraagd om te stoppen met het psychologisch misbruiken van onze zoon, om vervolgens allerlei juridische bedreigingen van je te ontvangen. Onze problemen zullen wel weer in het publieke domein moeten worden opgelost". Heerdegen beëindigde het sms'je voorafgaand aan weer een rechtbankbezoek met "Slime time. Neem een regenjas mee."

Nadat Ricci deze informatie als bewijs had ingediend, besloot de rechtbank dat Heerdegen vanaf 6 januari een deel van zijn nachtelijke bezoekrecht kwijt was.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen