search
'Dungeons & Dragons' krijgt naast een film ook eigen serie!
Series / Nieuws

'Dungeons & Dragons' krijgt naast een film ook eigen serie!

Paramount+ zet hoog in op het populaire spel met een achtdelige serie.

Het bekende spel Dungeons & Dragons krijgt nu niet alleen een eigen film, maar tevens een eigen televisieserie. Onlangs heeft Paramount+ bekendgemaakt dat het gaat om een achtdelige serie.

De timing van de bekendmaking had bijna niet beter gekund, aangezien de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves over enkele weken in de bioscopen zal verschijnen. In Nederland zal dit gebeuren op 30 maart 2023.

De film zal draaien om een charmante dief, die een groep onwaarschijnlijke avonturiers inschakelt om samen een epische kraak te ondernemen en een verloren relikwie terug te vinden. Maar natuurlijk gaat dat niet zoals gepland… Er is officieel geen link tussen de film en de serie bekendgemaakt. De kans bestaat echter wel dat die er is of zal komen, aangezien Paramount een coproducent is van de bioscoopfilm.Wat moeten we verwachten van de televisieserie?


Paramount+ heeft volgens Deadline het eerste seizoen van acht afleveringen officieel besteld voor de serie. Het streamingplatform kreeg de serie in de handen na een concurrerende verkoop tussen meerdere kopers.

Helaas zijn er nog geen details bekend over het verhaal, de cast of de crew van de televisieserie. Ook over een releasedatum is er helaas nog niets bekend. Wat we wel weten is dat Rawson Marshall Thurber de schrijver en deels regisseur zal worden. Hij bracht dan ook het nieuws de wereld in.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen