Deze topseries keren in 2023 waarschijnlijk niet terug op Netflix

Deze series keren in 2023 niet terug op Netflix?

Een aantal hitseries zullen we dit jaar waarschijnlijk niet te zien krijgen.

Valeria Milic, 13 januari 2023 00:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Wat opvalt is dat uiterst succesvolle series er soms een aantal jaren over doen voor het eerstvolgende seizoen er is. Voor fans kan dit frustrerend zijn: de officiële verlenging, scripts, pre-productie, het filmen zelf, dit alles neemt tijd in beslag. Om nog maar te zwijgen over grote marketing campagnes die voorafgaan aan het vervolg van het verhaal.
Hieronder een lijst wanneer we de geliefde personages weer terug kunnen verwachten.

Stranger Things

Tussen het derde en het vierde seizoen zat maar liefst drie jaar. Voor het slotseizoen gaat dit echter niet gebeuren. In de loop van 2023 gaat het filmen van start, wat betekent dat we seizoen 5 in 2024 mogen verwachten.

The Sandman

Het was even spannend, maar seizoen 2 komt er toch echt aan. De pandemie-restricties spelen niet meer, maar de post-productie neemt de nodige tijd in beslag. Er zijn nu eenmaal veel special effects, en voor seizoen 1 duurde dit proces bijna 12 maanden.

Het filmen wordt verwacht ergens in 2023 te beginnen, dus we zijn vrij zeker dat we dit jaar nog geen vervolg zien van Morpheus' avonturen.

Wednesday

Tot vreugde van velen komt deze topper terug. Wel is het zo dat hoofdrolspeelsters Jenna Ortega (Wednesday) en Emma Myers (Enid) druk bezig zijn met het filmen van andere projecten. Alle agenda's zullen dus op elkaar afgestemd moeten worden, wat betekent dat we seizoen 2 ook in dit geval niet in 2023 zullen zien.

Squid Game

Deze serie is tot zover de meest succesvolle Netflix-serie ooit. Fans zullen ook nu nog even moeten wachten: het filmen gaat waarschijnlijk pas later in 2023 beginnen.

Al met al zullen de liefhebbers in de tussentijd nog genoeg updates krijgen over de vorderingen van hun favoriete series.

Hieronder reageert de cast van Squid Game op de serie:
Lees meer over: Squid Game, Wednesday, The Sandman, Stranger Things

Populair nieuws