search
Nieuwe 'Fatal Attraction' al zeer binnenkort te zien
Series / Nieuws

Nieuwe 'Fatal Attraction' al zeer binnenkort te zien

De klassieker uit 1987 is in een modern jasje gestoken en is al heel snel te zien.

Dit jaar komen er echt een heleboel nieuwe series en films uit. Eén van deze grote projecten is de nieuwe versie van Adrian Lyne's Fatal Attraction. Maar wanneer komt deze dan uit?

De originele film uit 1987 zal heel erg aangepast worden voor de nieuwe serie. Als eerste zal het nieuwe project veel langer zal zijn. De verhaallijn wordt namelijk verteld over acht afleveringen in plaats van in één film.

Bovendien zullen er een paar kleine veranderingen in het plot komen. Dit komt doordat de cultuur heel erg veranderd is sinds 1987 en de serie wel leuk wil blijven voor moderne kijkers.

Het verhaal


De film van Verhoeven was baanbrekend voor zijn tijd en nieuwe schrijver Alexandra Cunningham vertelde over de balans van nieuw en oud. Aan de ene kant moet de originele film natuurlijk geëerd worden, maar aan de andere kant moet het wel iets nieuws worden.

Hoe dit heeft uitgepakt kan je over een paar maanden al zien. De nieuwe serie komt namelijk eind april uit op Paramount in Amerika. Daarna zal de serie snel te zien zijn in Nederland.

Bekijk in de tussentijd de trailer van de originele film.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen